Dorin Micşa: „Merg cu Pârvu până la detectorul de minciuni!”


dorin micsa 2

Mijlocaşul Florian Pârvu a făcut, recent, câteva declaraţii pe site-ul Liga 2, conform cărora a depus memoriu la Federaţia Română de Fotbal, în care cere plata salariilor şi bonusurilor restante de la FC Caransebeş, club cu care – susține el – a ajuns la finalul contractului. Gestul lui survine ca urmare a faptului că staff-ul grupării gugulane l-a dat absent nemotivat la reunirea de luni, 6 iulie, a lotului caransebeșean.

„Eu nu mai am contract cu FC Caransebeş. În plus, antrenorul mi-a cerut să reziliez acordul, cu o zi înainte de plecarea în vacanţă, pentru că nu ne-am înţeles la renegocieri. Acesta este primul meu memoriu din cariera de fotbalist. Am de primit bani din salarii, bonusuri şi prima de salvare de la retrogradare, iar contractul meu cu clubul a expirat odată ce nu am ajuns la un acord în timpul renegocierilor”, a spus Pârvu.

Referitor la aceste declaraţii, preşedintele lui FC Caransebeş, Dorin Micşa, a ținut să facă câteva precizări. Astfel, el ne-a spus că, așa cum a declarat inițial, Pârvu este încă sub contract cu formaţia din Liga a II-a din municipiul de pe malurile Timişului şi Sebeşului. „Jucătorul Pârvu e sub contract cu FC Caransebeş până în vara anului viitor. Este o aberaţie ce a declarat vizavi de faptul că nu mai e sub contract cu echipa noastră, ca urmare a neînţelegerilor de la renegocierea contractului. Clubul a renegociat cu jucătorul Pârvu, este adevărat, însă domnul Pârvu este prost sfătuit şi nu ştie că renegocierea unui contract poate însemna scădere, egalitate sau mărire de contract. Renegociere nu înseamnă doar că i se măreşte salariul. Din punctul nostru de vedere, este un jucător care nu s-a prezentat de trei zile la pregătirile echipei. În fiecare zi de neprezentare i se întocmeşte referat de către antrenori şi ulterior va fi chemat în faţa Consiliului Director. Dumnezeu este sus, iar minciuna are picioare scurte. Domnul Pârvu a primit salariile pe ianuarie şi februarie, iar acum nu recunoaşte acest lucru. Îi aduc aminte că pe luna februarie a primit banii la sfârşitul meciului de la Râmnicu Vâlcea. Abia aştept să ne judecăm cu domnul Pârvu şi promit că voi merge cu el până la detectorul de minciuni! Îl sfătuiesc să se prezinte la antrenamentele echipei şi să poarte o discuţie civilizată cu conducerea clubului, pentru că nu devii jucător liber atât de uşor cum crede domnul Pârvu”, a spus preşedintele clubului FC Caransebeş, Dorin Micşa.

Sorin ROGOZ

florian parvu