Dorin Micşa: „Jucătorilor în galben-albastru ar trebui să le fie ruşine!”


dorin micsa 3

În etapa a XI-a a Ligii a II-a, programată sâmbătă, 31 octombrie, FC Caransebeș 1913 a jucat în deplasare la U Cluj, gugulanii venind după un eșec usturător suferit în runda precedentă, un 0-5 sec, pe teren propriu, administrat de Gaz Metan Mediaș. Și dacă, după apariția în ziarul nostru a unor articole în care atrăgeam atenția că ceva nu e în regulă la club, am fost mustrați nu tocmai prietenește, noi răspundem totuși decent și spunem că, atunci când iei cinci goluri pe teren propriu și încă patru în deplasare, peste doar o săptămână, și tu nu dai nici măcar o bară, nu presa e de vină pentru asta. Și ne oprim aici.

Revenind la meciul de la Cluj,  să spunem că același „vinovat”, însă nu noi, ci colegii de breaslă din presa ardeleană şi cea centrală, amendează mult mai dur prestaţia elevilor lui Giovanni Pisano. Meciul s-a încheiat cu scorul de 4-0 în favoarea gazdelor, pentru care au marcat C. Popescu, în minutul 10, Ursu – în minutul 20, Greu, în minutul 39, şi acelaşi Ursu, din penalty, în minutul 87.

După partidă, am luat legătura telefonic cu Dorin Micşa, preşedintele lui FC Caransebeş 1913, care ne-a declarat: „Cu siguranţă, săptămâna viitoare trebuie să se întâmple lucruri importante în cadrul clubului, fiindcă nu putem continua în situaţia în care ne aflăm acum. Eu, unul, nu pot continua cu jumătăţile astea de măsură, să ne facem de râs pe toate stadioanele pe care jucăm! Caransebeşul nu merita o asemenea umilinţă din partea unor copii de 20 de ani, pe care, de altfel, îi felicit. E vorba de U Cluj. Jucătorilor în galben-albastru ar trebui să le fie ruşine de cum s-au prezentat azi (sâmbătă – n.r.), indiferent de problemele cu care se confruntă. Să te umilească o echipă care până anul trecut a jucat în Campionatul Republican e mult prea mult!”.

Vom reveni cu o cronică de la partida U Cluj – FC Caransebeş 1913.

Adrian CRÂNGANU