Demisă de la conducerea Spitalului Caransebeş, Mihaela Popovici se dezlănţuie!


Mihaela Popovici, numită în funcţia de manager al Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș anul trecut, în luna octombrie, a fost demisă luni, 10 decembrie, de Consiliul de Administrație al unității sanitare.

Acesteia i s-a reproșat faptul că, deși la numire s-a angajat să facă un curs de management sanitar, necesar ocupării acestui post, ea l-a început, dar nu l-a terminat niciodată. De asemenea, conducerea municipalității s-a arătat nemulțumită de faptul că aceasta nu a făcut pași importanți în eficientizarea din punct de vedere financiar a spitalului, și nici în ceea ce privește angajările.

Într-o recentă pseudoconferinţă de presă – şi spunem asta fiindcă „7 Zile” n-a avut pseudocinstea să fie invitat, iar fostul manager al spitalului a citit de pe o foaie, cuvânt cu cuvânt, totul –, Mihaela Popovici a lansat o serie de acuzaţii grave, atât la adresa primarului Felix Borcean, cât şi la cea a posibilului ei înlocuitor, Octavian Dena, cei doi tânjind din greu la nurii dumisale. O asigurăm pe domnişoara ex-manager că poate să-şi roadă liniştită unghiile, noi nu ne-am simţit ofensaţi de faptul că ne-a sărit din schemă, dimpotrivă, îi mulţumim pentru acest gest, deoarece nu ne-a pus degeaba pe drumuri, fiindcă ziarul nostru n-ar fi publicat în vecii vecilor cascada de acuze nesusţinute de absolut nicio probă în afară de mimica foarte expresivă a dânsei.

Stăm, însă, cu ochii pe ziarele online prietene nu doar cu dra. ex-manager, ci şi cu noi, pentru a vedea cum evoluează pseudosituaţia.

Adrian CRÂNGANU