De la Oţelu Roşu la Bucova, şantier în lucru!Conform unui comunicat al Filialei Caraş-Severin a PNL, o prioritate a Guvernului actual este finanţarea investiţiilor publice, finanţarea lucrărilor de infrastructură. Astfel, săptămâna trecută au început lucrările pe DN 68 Oţelu Roşu – Bucova, derulate de CNAIR.
Lucrările de asfaltare se fac pe sectoarele Km 21+490 – Km 26, intersecția Poiana Mărului – Zăvoi; Km 32+33+780 – Valea Bistrei; Km 43-44+700 – Bucova – limită de județ Hunedoara.
Proiectul, se mai arată în comunicat, prevede 59.000 mp covor asfaltic BA16 cu frezare, cu o grosime de 4 cm, lucrări urmate de realizarea marcajelor rutiere speciale pe 3.150 mp. Termenul de finalizare estimat este de aproximativ două săptămâni de la începerea lucrărilor, în funcție de condițiile meteo.
Contractul are o valoare totală de 6.278.501 lei.
Prefectul judeţului, Cristian Gâfu, împreună cu directorul DRDP Timișoara, Horațiu Simion, vor fi prezenţi la recepţia lucrărilor pentru a se asigura că au fost respectate toate prevederile contractuale şi normele de calitate. (M. Doman)