S-a dat adunarea în Balta Sărată!


Luni, 11 iulie, a avut loc reunirea lotului echipei ,,Scorilo-Autocatania” Caransebeş, pentru prima oară după încheierea, în data de 3 iunie, a Campionatului Ligii a III-a. Referitor la componenţa lotului, tehnicianul Ion Ibric a declarat că au plecat Coman, Flori şi Păvălan, conducerea clubului fiind în tratative pentru aducerea altor trei jucători. Echipa va pleca într-un cantonament de zece zile, după care stagiul de pregătire continuă cu o serie de meciuri amicale cu formaţii din zonă. (S. Rogoz)

La începutul acestei săptămâni, lotul formaţiei caransebeşene ,,Scorilo-Autocatania” s-a reunit la stadionul din Balta Sărată, pentru prima oară de la încheierea campionatului, respectiv din 3 iunie, atunci când ,,driverii” s-au clasat pe un excelent loc 5, acumulând 42 de puncte, la prima participare în cel de al treilea eşalon fotbalistic. Aşadar, luni, 11 august, au răspuns ,,prezent” 15 jucători, alţi câţiva fiind învoiţi, pentru diverse probleme personale. La primul antrenament, de acomodare la efort, desfăşurat pe o căldură devastatoare, au fost prezenţi şi membrii conducerii clubului – preşedintele Cosmin Popovici şi delegatul Petru Rogovan –, precum şi tehnicianul Ion Ibric, care se va ocupa şi în viitorul sezon de pregătirea echipei, dar şi Dan Doran, antrenorul formaţiei secunde, care activează în Liga a IV-a.

Referitor la componenţa lotului, ne-a spus Ion Ibric, există trei plecări – Coman, Păvălan şi Flori –, iar în ceea ce priveşte transferurile, se poartă încă negocieri cu un număr de trei jucători. Singurul care are probleme de sănătate, dar a fost prezent la acest prim antrenament, este portarul Dragoş Vulpescu, care a suferit o ruptură de peroneu şi se află în tratament.

,,Într-o primă etapă a pregătirilor, vom pleca în curând într-un cantonament de 10 zile, la Poiana Mărului sau la Băile Herculane, locaţia o vom stabili ulterior, după care vom susţine o serie de şase-şapte meciuri de verificare, cu echipe din zonă, ideal fiind ca printre acestea să se numere FC Şcolar şi Gloria din Reşiţa”, a declarat tehnicianul Ion Ibric.

Ediţia 2011-2012 a Campionatului Ligii a III-a este programată să înceapă la sfârşitul lunii august.

Sorin ROGOZ