Curăţenie la domiciliu, prin VIO ANY SRL 1La Caransebeş continuă seria inițiativelor private demarate prin proiectul „O șansă pentru comunitățile marginalizate din municipiul Caransebeș”, derulat de Primăria municipiului, în parteneriat cu Asociația „Organizația pentru Strategii și Programe de Dezvoltare”, Episcopia Caransebeșului, Colegiul Național „Traian Doda” și Spitalul Municipal de Urgență.
Ultima firmă înfiinţată astfel, SC VIO ANY SRL, oferă servicii de curățenie la domiciliu atât în oraş, cât și în localitățile învecinate. „Atunci când facem curățenie la domiciliu, folosim produse de profil profesionale și echipamente de înaltă calitate, speciale pentru locuințe de mici sau mari suprafețe, indiferent dacă este vorba de case, vile, garsoniere, apartamente sau scări de bloc”, a spus Ciprian Szekely, cel care a beneficiat prin proiect de peste 111.000 de lei pe care i-a investit în echipamente profesionale și care alături de soție face curățenie la domiciliul clienților.
Mica afacere a fost vizitată zilele trecute de primarul Felix Borcean și membrii echipei de implementare a proiectului, care i-au urat lui Ciprian Szekely succes în demersul său și la cât mai mulți clienți. (B. Meteş)


Un gând despre “Curăţenie la domiciliu, prin VIO ANY SRL

Comentariile sunt închise.