,,Cupa copilului”, la Club


La Clubul Copiilor şi Elevilor din Caransebeş a avut loc, sâmbătă, 4 iunie, ,,Cupa copilului”, la tenis de masă, şah şi gimnastică acrobatică. Concursul, organizat de prof. Ioan Rein, a vizat copiii şi elevii din municipiu şi s-a desfăşurat pe categorii de vârstă. Astfel, la gimnastică acrobatică, dintre copiii din grupa mare, s-a detaşat Oana-Estera Rein, de la Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 5, iar de la grupa pregătitoare, câştigătoare a fost desemnată Heidy-Olimpia Rein, de la aceeaşi unitate preşcolară. La categoria elevelor din clasele I-IV, locul I i-a revenit Graţielei Mărăuţe, din clasa I de la Şcoala Generală Nr. 2, iar la categoria elevelor din clasele V-VIII, câştigătoare a fost desemnată Daiana Sadovan, din clasa a V-a, de la aceeaşi unitate şcolară.

La şah, premiul I i-a revenit lui Lisandru Barbure, din clasa a V-a, de la Şcoala Generală Nr. 2.

În competiţia de tenis de masă organizată pentru fetele din clasele V-VIII, locul I a fost ocupat de Ana-Maria Zaharia, din clasa a VII-a, de la Şcoala Generală Nr. 2, iar în concursul fetelor din clasele de liceu, pe primul loc s-a clasat Maria Cojocea, din clasa a XII-a, de la Liceul Teoretic ,,Traian Doda”.

La băieţi, în concursul organizat pentru cei din clasele I-IV, premiul I i-a revenit lui George Raicu, din clasa a III-a, de la Şcoala Generală Nr. 2, Rafael Palău din clasa a VIII-a, de la aceeaşi unitate de învăţământ, a câştigat concursul destinat elevilor din clasele V-VIII, iar Cezar Popa, din clasa a XII-a, de la Grupul Şcolar Construcţii de Maşini, a fost desemnat câştigătorul competiţiei destinate elevilor de liceu.

Competiţia seniorilor a fost câştigată de Nicolae Mureşan, în vârstă de 50 de ani, din Sacu.

Ocupanţii locurilor I, II şi III au primit cupe şi palete de tenis sau mingi de baschet, volei, fotbal sau de plastic, ori jocuri de şah. Şi foştii elevi sau părinţii din Comitetul de părinţi, ori admiratorii şi susţinătorii, au primit diplome, după ce s-au întrecut la tenis de masă.

Premiile, în valoare totală de 700 de lei, au fost asigurate de Primăria Caransebeş.

 

Tiana MESNER