Horoscop


Berbec

Aveţi o capacitate de comunicare foarte bună şi rezolvaţi mai uşor toate problemele. Aveţi succes în societate şi în toate activităţile legate de cămin. Puteţi face planuri de viitor, pentru că aveţi idei excelente, pe care vi le apreciază atât partenerul de viaţă, cât şi colegii. Ar fi bine să ascultaţi sfaturile unei persoane cu mai multă experienţă. Aveţi o realizare în plan profesional.

Taur

Puteţi rezolva o problemă financiară care vă frământă de multă vreme. S-ar putea ca la începutul intervalului să vi se propună o colaborare. Este momentul să vă consolidaţi relaţiile de prietenie. Profitaţi de această conjunctură favorabilă şi petreceţi mai mult timp şi cu persoana iubită. N-ar fi exclus ca o persoană din anturajul apropiat să vă facă o promisiune tentantă.

Gemeni

Este o perioadă destul de dificilă, în care aveţi multe de rezolvat. Principala problemă s-ar putea să fie de natură financiară, dar nu este cazul să vă faceţi griji. Sunteţi hotărât şi plin de energie, aşa că reuşiţi să faceţi faţă tuturor provocărilor. Evitaţi speculaţiile financiare! Interesul pentru activităţile sociale va fi peste nivelul obişnuit. Veţi primi o invitaţie, căreia n-ar strica să-i daţi curs.

Rac

Dorinţa şi capacitatea de a vă manifesta în societate vor face ca popularitatea dv. să atingă un maxim în această perioadă. Veţi avea nenumărate ocazii de a vă face noi prieteni sau de a obţine susţinerea necesară pentru punerea în practică a proiectelor pe care le aveţi în vedere. Nu este exclus ca o rudă apropiată să aibă o realizare mai deosebită. Sunteţi hotărât să faceţi câteva schimbări în cămin.

Leu

Entuziasmul este la limita superioară, ceea ce vă va aduce în centrul atenţiei anturajului. Sunteţi ceva mai sensibil decât în mod obişnuit şi v-ar prinde bine să vă petreceţi mai mult timp în compania partenerului. Ar fi de dorit să nu faceţi excese de niciun fel, deoarece v-ar putea crea o stare de oboseală şi de agitaţie spre sfârşitul intervalului.

Fecioară

Starea generală este bună, totuşi, atenţie, căci suprasolicitarea vă poate crea probleme de sănătate pe fond nervos. Activităţile practice vă vor da posibilitatea să vă mai relaxaţi într-o oarecare măsură, dar nici aici nu este cazul să exageraţi. Încercaţi să vă faceţi un program echilibrat, în care munca să fie îmbinată cu relaxarea. Temperaţi-vă dorinţa de a câştiga bani cu orice preţ.

Balanţă

În această perioadă veţi avea posibilitatea să comunicaţi cu o persoană pe care nu aţi mai văzut-o de mult timp. Informaţiile pe care le veţi primi de la aceasta vă vor ajuta să priviţi viaţa într-un mod optimist. Va fi nevoie să faceţi câteva drumuri, pentru a rezolva problemele legate de cămin. Simţul practic şi dorinţa de schimbare vă ajută să fiţi apreciat de şefi şi de colegi, în egală măsură.

Scorpion

Comunicarea cu cei din jur vă face mare plăcere, căci vă ajută să vă relaxaţi după zilele agitate pe care le-aţi avut. Aţi putea face câteva drumuri în afara localităţii, ocazie cu care veţi cunoaşte o persoană ce v-ar putea fi de ajutor în viitor. Interesul pentru relaţia de cuplu va creşte simţitor în această perioadă. Aţi putea afla o veste interesantă referitoare la activitatea dv. profesională.
Săgetător

Vă veţi simţi ceva mai relaxat decât în ultimele zile, dar cum capacitatea de a vă concentra energiile spre un singur scop este destul de scăzută, ar fi bine să nu vă implicaţi în activităţi deosebite. În familie, vor avea loc evenimente care vă vor face plăcere şi vă vor îmbunătăţi considerabil starea de spirit. Ar fi bine să vă consultaţi cu partenerul şi să acordaţi mai mult timp activităţilor şi investiţiilor în cămin.

Capricorn

Lucrurile vă ies destul de greu, dar asta şi din cauza faptului că sunteţi mai oboist decât de obicei. Oricum, perspectiva imediată este destul de optimistă. Relaţia cu prietenii se va îmbunătăţi şi asta vă va ajuta la restabilirea echilibrului interior. La sfârşitul intervalului, veţi fi tentat să vă implicaţi în activităţi deosebite, care să vă satisfacă dorinţa de nou. Partenerul de viaţă vă impresionează cu un cadou la care nu vă aşteptaţi.

Vărsător

Din punct de vedere fizic, veţi funcţiona excelent. Veţi fi dinamic, iar reacţiile rapide vă vor permite să vă descurcaţi în situaţii dintre cele mai diverse. Mintea dv. produce idei excelente, aşa că puteţi să vă implicaţi în tot felul de activităţi intelectuale. Relaţia cu prietenii evoluează cum nu se poate mai bine, ceea ce vă ajută să fiţi mai relaxat. Încercaţi să vă faceţi timp şi pentru o persoană mai în vârstă din familie.

Peşti

Pentru călătoriile pe care le aveţi în plan, conjunctura astrală vă va avantaja în mod special în această perioadă. Veţi putea pleca la drum singur sau cu prietenii, pentru divertisment sau pur şi simplu pentru a vă vedea cu rudele. Oricum, nu vor lipsi ocaziile de a îmbina plăcutul cu utilul, ceea ce va fi chiar pe placul dv. O chestiune de serviciu nerezolvată la timpul ei revine în actualitate, dar până la urmă totul va ieşi cum vă doriţi