,,Cupa copiilor” şi-a desemnat învingătorii


Clubul Copiilor şi Elevilor Caransebeş, prin intermediul prof. Ioan Rein, a organizat recent concursul ,,Cupa copiilor” la tenis de masă, şah şi gimnastică acrobatică. Competiţia la tenis de masă destinată fetelor din clasele V-VIII a fost câştigată de Ana-Maria Zaharia, din clasa a VI-a de la Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 2, iar cea organizată pentru elevele din clasele IX-XII – de Maria Cojocea, din clasa a XI-a de la Liceul Teoretic ,,Traian Doda”. Dintre băieţii din clasele I-IV s-a detaşat Daniel Cerpaz, din clasa a IV-a de la Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 2, concursul destinat elevilor din clasele V-VIII a fost câştigat de Marian Prisecean, din clasa a VII-a de la Şcoala clasele I-VIII Nr. 8, iar în cel destinat elevilor de liceu, câştigător a fost desemnat Cezar Popa, din clasa a XI-a de la Grupul Şcolar Industrial Construcţii de Maşini. Competiţia seniorilor a fost câştigată de Nicolae Mureşan, de 50 de ani, din comuna Sacu.

Concursul de şah pentru băieţii din clasele V-VIII a fost câştigat de Dragoş Moraru, din clasa a VII-a de la Liceul Teoretic ,,Traian Doda”, iar în competiţia destinată fetelor, locul I a fost ocupat de Ioana Moraru, de la aceeaşi unitate de învăţământ. Dintre elevii de liceu s-a detaşat Cosmin Marcea, din clasa a XII-a de la Grupul Şcolar Industrial Construcţii de Maşini, iar la şah – seniori, învingător a fost declarat acelaşi Nicolae Mureşan, de 50 de ani, din Sacu.

Competiţia de gimnastică acrobatică destinată fetelor din clasele I-IV a fost câştigată de Larisa Chelu din clasa a IV-a de la Şcoala clasele I-VIII Nr. 2. (C. Senco)