Cosmin Bolosin, avocatul lui Cristian Ungur:


,,Încă o bilă neagră pentru Judecătoria Caransebeş!”

Autorul accidentului din data de 8 august, de pe Aeroportul Caransebeş, Cristian Ungur, a fost pus recent în libertate condiţionată de Tribunalul Caraş-Severin. Acest lucru s-a întâmplat după ce Maria Magda, magistrat la Judecătoria Caransebeş, a prelungit mandatul de arestare, pentru a doua oară, cu 60 de zile, decizie la care avocaţii au depus recurs, şi a cerut ca eliberarea sub control judiciar a tânărului să fie judecată de alt coleg, solicitare considerată de Tribunal ca ilegală. ,,E încă o bilă neagră pentru Judecătoria Caransebeş!”, a declarat Cosmin Bolosin, avocatul lui Cristian Ungur. (C. Senco)

Cristian Ungur a fost pus în libertate condiţionată de Tribunalul Caraş-Severin. Asta după ce magistratul Maria Magda, de la Judecătoria Caransebeş, a prelungit mandatul de arestare preventivă pentru a doua oară cu 60 de zile, decizie la care avocaţii au depus recurs, iar apoi a făcut o nouă cerere de abţinere prin care îşi manifesta dorinţa ca eliberarea sub control judiciar a lui Cristian Ungur să fie judecată de un alt coleg. Tribunalul Caraş-Severin arătase anterior, prin recursul admis în parte, că analizarea cererilor conexe într-un dosar, de către un alt complet de judecată decât cel care judecă fondul cauzei, este ilegală. În aceste condiţii, Maria Magda a analizat cererea avocaţilor tânărului şi a respins-o ca fiind nefondată. Cei trei apărători ai lui Ungur au declarant recurs, ultimul cuvânt revenind completului de la Tribunalul Caraş-Severin. „Încă o bilă neagră pentru Judecătoria Caransebeş! Nu pot decât să salut decizia judecătorilor de la Tribunal, care au dovedit că ceea ce am contestat noi prin recurs s-a dovedit întemeiat, urmând să vedem motivele exacte în încheierea judecătorilor. Oricum, Procesul se va derula în continuare, iar clientul meu va respecta cele opt interdicţii ale judecătorilor”, a declarat avocatul Cosmin Bolosin.

Potrivit apropiaţilor tânărului Cristian Ungur, acesta intenţionează să se implice într-o campanie anti-teribilism, care să prevină accidentele de genul celui provocat de el sub influenţa băuturilor alcoolice, în ziua de 8 august, pe Aeroportul Caransebeş, unde se desfăşura un concurs de motociclism-viteză. După accident, tânărul a declarat că regretă cele întâmplate şi că nu a avut intenţia de a lovi cele patru persoane.

Carmen SENCO