Corul „Gheorghe Dobreanu” din Caransebeş, la TeregovaDuminică, 13 octombrie, Maria Goe a invitat Corul din Caransebeș la Biserica din Teregova pentru a da răspunsurile la Sf. Liturghie oficiată de cei doi preoți din comună, Simion Bica și Ioan Smultea. Corul din Caransebeș a fost dirijat de dr. Paraschiva Onița Trușcă. În cadrul Sf. Liturghii, „Apostolul” a fost citit de solista de muzică populară Daniela Văcărescu, membră a corului.
Preotul Simion Bica a înmânat corului din Caransebeș, din partea Parohiei Teregova, o icoană purtând citatul: „Cu toată dragostea, din partea Corului «Învierea» din Teregova, ca semn de prețuire și cinstire a Corului istoric «Gheorghe Dobreanu» de la Catedrala istorică a Banatului de Munte, cu multă dragoste, în Hristos Domnul. Teregova 13.X.2019”.
După liturghie, corurile din Caransebeș şi Teregova (dirijor Ioan Surdu), primarul comunei, Maria Damian, administratorul judeţului, Marius Damian, precum și oficialități ale comunei au participat la o reuniune organizată de Maria Goe, de la care nu a lipsit brâul bănățean purtat de veteranul de 86 de ani, fost instructor la Teregova, Petru Stanciu. (Ş. Isac)