Horoscop


Berbec

Aveţi de pus în ordine tot felul de „hârţoage”, ceea ce vă va plictisi peste măsură. Energia de care daţi dovadă în tot ce faceţi va determina o creştere de popularitate în rândurile anturajului şi ale colegilor de serviciu. Evitaţi discuţiile în contradictoriu sau activităţile în care aveţi nevoie de colaborare. De fapt, ar fi de dorit să nu daţi curs pornirilor impulsive nici în familie.

Taur

Veţi avea o discuţie cu un prieten, în urma căreia vor apărea câteva semne de întrebare. Aveţi nevoie de puţin timp pentru a vă pune gândurile în ordine. O ieşire în aer liber ar fi binevenită. În general, activităţile sociale vă vor face bine, căci vă vor permite să depăşiţi mai uşor agitaţia cotidiană, ce pare a nu se mai termina. Persoana iubită are nevoie de sprijinul dv.

Gemeni

Aveţi de făcut o mulţime de drumuri în această perioadă. Dacă vă rămâne timp, aţi putea încerca să rezolvaţi şi ceva pentru familie, pe care aţi cam neglijat-o în ultimul vreme. Ceva schimbări în viaţa profesională au toate şansele să se realizeze în cel mai scurt timp. Starea dv. generală nu va fi nemaipomenită în primele zile ale intervalului, aşa că, dacă aveţi treburi importante, amânaţi-le.

Rac

În ciuda unor incertitudini de moment în ceea ce priveşte bunul mers al acţiunilor efectuate, aveţi un psihic bun, iar acesta vă ajută să rezistaţi. Aveţi încredere în dv., iar în curând eforturile vă vor fi răsplătite. Nu sunteţi deloc sensibil la sfaturile partenerului de viaţă. În plus, nu aveţi nici posibilitatea să le urmaţi. O ieşire din această situaţie se va ivi, totuşi, aducându-vă aprecierile celor din jur.

Leu

Sunteţi încordat într-o oarecare măsură, dar, după ce veţi pune la punct planurile de viitor, vă veţi simţi mult mai bine. Cineva din familie vă va solicita un sfat într-o problemă importantă. Dacă aveţi de gând să participaţi la jocuri de noroc, sunt şanse mici să câştigaţi. Timpul liber ar putea fi alocat chestiunilor domestice, la care aţi rămas în urmă în ultimul timp.

Fecioară

Răbdarea şi perseverenţa se cer a fi puse pe primul plan, căci proiectele pe care vi le-aţi făcut nu prea au sorţi de izbândă. Nu aveţi însă niciun motiv să vă impacientaţi, căci aveţi vreme suficientă la dispoziţie. Energia fizică nu este la nivelul obişnuit, aşa că n-ar fi rău să vă păstraţi mai mult timp pentru odihnă. Acordaţi ceva mai multă atenţie persoanei iubite.

Balanţă

Veţi avea parte de o săptămână agitată, în care nu veţi avea timp să vă plictisiţi. Energia interioară vă susţine în tot ce faceţi, dar şi prietenii vor fi de partea dv. măcar cu vorba, dacă nu cu fapta. Relaţia cu persoana iubită vă va aduce multe satisfacţii, indiferent că este vorba de comunicare sau de sentimente. Un eveniment poate să se ivească din senin, ceea ce vă va răsturna planurile.

Scorpion

Problemele de cuplu sau neînţelegerile de orice fel pot fi cu uşurinţă rezolvate. Soluţiile pe care le găsiţi acum dau satisfacţii tuturor celor implicaţi. Energia fizică este la cote maxime, dar, dacă doriţi ca succesul să fie deplin, încercaţi să fiţi mai conciliant. Farmecul personal vă va ajuta să faceţi o excelentă impresie unei persoane de sex opus. O întâlnire neprevăzută vă răscoleşte.

Săgetător

Este momentul să faceţi schimbările pe care le doriţi în cămin, căci cei din familie vă vor susţine. Un coleg va avea o realizare, ceea ce vă va bucura. Nivelul cheltuielilor va creşte simţitor şi acest lucru vă creează o stare de nesiguranţă. Totuşi, nu este cazul să vă faceţi probleme, întrucât situaţia dv. este relativ stabilă. Încredeţi-vă în noroc şi păstraţi-vă optimismul.

Capricorn

Veţi fi pus în situaţia de a arbitra o scurtă dispută între prieteni, ceea ce vă va aduce, din nou, în centrul atenţiei. Aveţi ocazia să cunoaşteţi pe cineva care v-ar putea fi de un real folos în viitorul apropiat. Cel puţin deocamdată, nu este cazul să vă implicaţi în activităţi dificile, deoarece este puţin probabil să le puteţi face faţă. Dacă veţi avea încredere în dv., veţi avea parte de satisfacţii.

Vărsător

Dorinţa dv. de o mai mare independenţă îi ia pe nepregătite pe cei din jur şi poate provoca discuţii obositoare. Dacă doriţi să vă impuneţi punctul de vedere, încercaţi să fiţi mai diplomat. Eventual, lăsaţi loc pentru a continua discuţia şi altădată. Cineva din familie vă va cere o mână de ajutor pentru a rezolva o chestiune delicată. Pe plan sentimental, veţi avea parte de afecţiune.

Peşti

Vă tentează să ieşiţi la cumpărături, pentru a vă satisface unele mofturi. N-ar fi exclus nici ca un prieten să aibă nevoie de o sumă de bani care nu vă este tocmai la îndemână. Implicarea în activităţi sociale vă va permite să vă puneţi în valoare calităţile, dar şi să vă găsiţi adepţi pentru proiectele dv. Relaţia cu colegii şi şefii devine tensionată spre finalul intervalului.