Contracte de ucenicie, semnate la Primăria CaransebeşÎn prezența primarului Felix Borcean, a viceprimarului Marius Isac și a șefului Serviciului Proiecte Europene, Gabriela Bănăduc, 24 de tineri din Caransebeș, cu vârste cuprinse între 16 și 24 de ani, au semnat luni, 2 septembrie, în Aula „1 Decembrie 1918” a Primăriei, contracte de ucenicie în cadrul proiectului „O șansă pentru comunitățile marginalizate din municipiul Caransebeș”.
Timp de 12 luni, tinerii vor deprinde tainele meseriei de brutar sau lucrător în comerț la trei societăți comerciale caransebeșene, urmând să primească lunar și o subvenție bănească.
Proiectul „O șansă pentru comunitățile marginalizate din municipiul Caransebeș” are o valoare de 24.120.320,06 lei, fiind derulat de municipalitate, în parteneriat cu Asociația „Organizația pentru Strategii și Programe de Dezvoltare”, Colegiul Național „Traian Doda” Caransebeș, Episcopia Caransebeșului și Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș. Perioada de implementare este de 36 de luni, respectiv 14.08.2017-13.08.2020. (B. Meteş)