Constantin Daicoviciu, pe drumul modernizării


După o perioadă lungă de aşteptări marcate de nelinişti şi de emoţii, iată că visul primarului comunei Cinstantin Daicoviciu, Daniel Boambeş, privind asfaltarea străzilor comunale, devine realitate. Este vorba despre un proiect important pentru dezvoltarea localităţii, având ca obiectiv „Modernizare drumuri comunale în comuna Constantin Daicoviciu – etapa I”. Valoarea acestei investiţii se ridică la aproximativ 200.000 de euro, cu finanţare de la bugetul local. Astfel, se vor asfalta încă 4 kilometri de drumuri comunale, din care două străzi în satul Zăgujeni, două străzi în satul Prisaca, două în satul Maciova şi o stradă în Mâtnicu Mare.

În vederea realizării concrete a acestui important proiect, în urma evaluării ofertelor depuse la procedura de atribuire a contractului de achiziţie publică, având ca obiectiv executarea de lucrări, firma care a câştigat acest drept trebuie să execute lucrarea în termenul cel mai scurt posibil.

Prin realizarea acestui important proiect, comuna Constantin Daicoviciu se îndreaptă cu paşi siguri spre civilizaţie, apropiindu-se de normele de viaţă ale UE, în procesul de integrare a ţării în structurile acesteia. „Este un pas vital pentru localitatea noastră, în vederea modernizării infrastrucutrii, care, de ani de zile, a lipsit din preocupările celor care au condus destinele oamenilor din această comună încărcată de istorie”, a spus Daniel Boambeş. (B. Naum)