Cercul pastoral-misionar Valea Timișului s-a întrunit la BorlovaPreoții aparținători Cercului pastoral-misionar Valea Timișului au participat, recent, la Sfânta Liturghie, oficiată de PS Lucian, Episcopul Caransebeșului, în Biserica „Înălțarea Domnului” din Parohia Borlova.
Ierarhul a săvârșit sfânta slujbă alături de un sobor de preoți și diaconi, în cadrul căreia s-au împărtășit toți clericii aparținători Cercului. Răspunsurile liturgice au fost date de grupul psaltic „Ethos” al Episcopiei Caransebeșului.
Această acţiune a făcut parte din programul PS Lucian de a sluji și a se împărtăși împreună cu toți preoții din Eparhie de-a lungul întregului an, participând la 10 astfel de întruniri, în Episcopia Caransebeșului preoții fiind împărțiți pe 10 Cercuri pastoral-misionare.
Au participat la Sfânta Liturghie și reprezentanți ai autorităților locale, în frunte cu primarul comunei Turnu Ruieni, Cosmin Belci, credincioși din parohie, precum și elevi de la Școala Gimnazială din localitate, informează Episcopia Caransebeşului.
De asemenea, un grup de elevi, membri ai Cercului catehetic al parohiei, au recitat poezii.
În a doua parte a zilei a avut loc o sesiune de comunicări administrative, discutându-se totodată mai multe probleme privind pastorația preoților în această zonă a Episcopiei Caransebeșului. (Ş. Isac)