Cele mai bune mame


Ziua de 8 Martie a constituit un prilej deosebit pentru prichindeii de la Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 4 din municipiul Caransebeş de a oferi un cadou cu totul special mamelor. Astfel, sala de festivităţi a Cercului Militar din urbea de pe Timiş şi Sebeş a găzduit, sub genericul de „E ziua ta, mămico!”, un spectacol artistic dedicat Zilei Internaţionale a Femeii.

Prin urmare, un număr de 24 de copii de la Grupa Pregătitoare din cadrul unităţii de învăţământ preşcolar, îndrumaţi de educatoarele Ivona Chuller şi Nicoleta Barbu, au pregătit un montaj literar-muzical de poezii şi cântece specifice Zilei de 8 Martie. De asemenea, cei mici, coordonaţi de instructorul Simion Dragalina, au prezentat o suită de dansuri populare din Banatul de Munte. Spectatcolul a fost unanim apreciat de cei prezenţi, iar, la finalul prestaţiei lor, copiii au primit ropote de aplauze din partea publicului.

Acţiunea dedicată Zilei de 8 Martie a fost organizată prin implicarea Grădiniţei cu Program Prelungit Nr. 4 din urbea de pe Timiş şi Sebeş, cu sprijinul Cercului Militar şi a Televiziunii Banat, partener media. La finalul manifestării, preşcolarii le-au oferit sărbătoritelor zilei mici cadouri confecţionate chiar de ei, flori precum şi „Diplome pentru cea mai bună mamă”.

Liviu DINU