Ce-o fi cu ei?


La mijlocul săptămânii trecute, Volei Club Banatul Caransebeş a jucat în Sala „Victoria”, din cartierul Pipirig, meciul retur din sferturile Cupei României, cu CS Volei Club Municipal Zalău. După ce au câştigat pe teren propriu cu 3-0, oaspeţii aveau nevoie de doar un set în deplasare, pe care l-au şi obţinut după primele 20 de minute ale partidei, scor 25-19. Văzându-şi echipa calificată, antrenorul Stoyan Stoev şi-a menajat titularii şi a introdus jucători care au evoluat mai puţin în acest sezon, astfel că gugulanii au preluat conducerea şi s-au impus în următoarele două acte, la 23 şi la 21. Caransebeşenii au fost foarte aproape de a tranşa disputa în patru seturi, însă zălăuanii nu au abandonat lupta şi şi-au adjudecat a patra rundă a întâlnirii cu 25-22. În setul decisiv, fără Borota şi Simovic, menajaţi de antrenorul Dimitar Pangarov, gugulanii au cedat cu 12-15, scorul final, pe seturi, fiind de 2-3.

În etapa cu numărul 18 a Diviziei A1, disputată sâmbătă, 21 februarie, caransebeşenii au evoluat în deplasare la CS Unirea Dej, ocupanta locului 7 al clasamentului. Gazdele s-au impus în trei seturi, 25-19, 25-21 şi 29-27. La gugulani au evoluat Borota, Filip, Simovic, Aleksic, Vânătoru, Lung, Iovic, Balica, Sormaz şi Oprişor.

În etapa cu numărul 19, programată miercuri, 25 februarie, Volei Club Banatul a jucat în sala din Pipirig cu ultima clasată, CSA Steaua Bucureşti. Meciul s-a terminat după închiderea ediţiei noastre de ziar. (O. Voicu)