Caransebeşul nu se joacă cu locurile de joacăPrimarul Caransebeşului, Felix Borcean, a vorbit, în cadrul unei recente conferinţe de presă, despre locurile de joacă pentru copii, de pe raza municipiului.
Referindu-se la cel mai nou dintre acestea, cel din Parcul „Gen. Ioan Dragalina”, edilul a declarat că obiectivul nu a fost încă recepţionat, dar probabil că acest lucru se va întâmpla în curând, după ce constructorul lucrării va veni la faţa locului şi va face câteva mici retuşuri necesare.
„Acest loc de joacă a devenit mult mai permisiv, de fapt sunt două scuaruri în momentul de faţă, şi planificăm ca în luna august să facem acelaşi lucru şi pentru locul de joacă din Parcul Teiuş, adică să achiziţionăm instalaţii noi şi, la fel, şi în cartierul Pipirig, în zona Sălii Polivalente. Avem câteva oferte foarte bune, şi din punct de vedere financiar, şi calitativ, pentru ele. Tot în Parcul Teiuş intenţionăm să amenajăm un fel de velodrom pentru biciclete de aventură şi skateri, chiar două circuite, unul pentru începători şi unul pentru avansaţi”, a spus edilul.
Felix Borcean a mai precizat că nu poate avansa un termen pentru finalizarea acestor locuri de joacă, dar estimează că instalaţiile vor fi montate, cel mai probabil, într-o lună. Investiţiile sunt de la bugetul local, pentru obiectivul din Pipirig fiind vorba de 20.000 de lei, iar cele trei unităţi omogene din Parcul Teiuş vor costa administraţia locală cel mult 25.000 de lei, a adăugat primarul Caransebeşului. (Foto: Doru Bălăşoiu)
Bianca METEŞ