Când copiii sunt Iepuraşi pentru copii…


Atât caransebeşenii, cât şi cei aflaţi în trecere prin oraş cu gândul la cumpărăturile pentru viitoarele sărbători, au putut să vadă joi, 6 aprilie, la Euro Shopping Mall, dar să şi achiziţioneze obiecte de la expoziţia cu vânzare organizată în scop caritabil de Grădinița cu Program Prelungit Nr. 4 din Caransebeș, în colaborare cu Colegiul Național „C.D. Loga” şi Centrul de Servicii Sociale „Sfântul Vasile cel Mare”, desfăşurată sub titlul „Oul roşu şi frumos, de Învierea lui Hristos”. Manifestarea, ajunsă la ediţia a VI-a, se desfăşoară în cadrul Proiectului local interinstituțional „Zâmbete de Copii”.

Copiii de la grădiniţă au fost coordonaţi de director Anișoara Drăghin şi de cadrele didactice Alina Balint, Nicoleta Barbu, Patricia Bona, Tincuța Bona Tarța, Marinela Boeriu, Florina Chiriac, Silvia Davidescu, Neluța Dragomir, Ionela Ianculescu, Simona Ion, Monica Munteanu Urban, Delia Oprea, Emanuela Rada, Cristina Șimonia şi Maria Țuican, iar elevii de la clasele a IX-a şi a XI-a „Vocaţional”, profil pedagogic, specializarea învăţător-educator, de la „C.D. Loga”, de prof. Cecilia Clipa, Centrul de Servicii Sociale fiind reprezentat de Monica Mirela Dan.

Cei mici – realizatorii obiectelor care, în final, au fost finisate de elevii de la „C.D. Loga” – au spus poezii şi au interpretat cântece, fiind răsplătiţi de Iepuraş cu bomboane.

Banii adunați din vânzarea obiectelor vor fi donați Centrului de Servicii Sociale „Sfântul Vasile cel Mare” din Caransebeș, pentru cele două Centre, unul de zi, unde zilnic mănâncă şi îşi fac temele, împreună cu educatoarele, 52 de copii, şi unul maternal, care adăposteşte mame cu copii, care au fost maltratate în căminul conjugal.

Mădălina DOMAN