Cadouri „muncite” de 1 Iunie


Sâmbătă, 8 iunie, la Clubul Copiilor din municipiul Caransebeş a avut loc „Cupa Copilului” la tenis de masă, gimnastică acrobatică şi şah, organizator fiind prof. Ioan Rein, coordonatorul Cercurilor de tenis de masă şi de gimnastică acrobatică.

Competiţia s-a desfăşurat pe categorii de vârstă, la întreceri participând elevi şi copii din instituţiile de învăţământ din municipiu, precum şi foşti elevi, părinţi sau susţinători ai activităţilor sportive desfăşurate la Clubul Copiilor din Caransebeş.

Uvertura a fost „interpretată” de fetiţele de la Cercul de gimnastică acrobatică, ele prezentând un miniprogram de gimnastică şi de piramide. Câştigătorii locurilor I, II şi III au fost recompensaţi cu premii şi diplome, asigurate din nou de Primăria municipiului, care de această dată a alocat o sumă mai mare decât în alte dăţi, pentru a-i recompensa şi pe elevii care au participat la concursurile naţionale şi internaţionale şi care în acest an şcolar au avut rezultate remarcabile, contribuind la sporirea prestigiului Clubului Copiilor din municipiu, al oraşului şi, nu în ultimul rând, al judeţului, aici fiind vorba despre fraţii Gavrilovici, la concursurile de tenis de masă.

La această ediţie a „Cupei Copilului”, locurile I la gimnasitcă acrobatică au fost ocupate de: Denisa Lupşa, clasa 0 – Liceul Tehnologic „Decebal” (grădiniţe); la clasele I-II, surorile Oana-Estera şi Olimpia-Heidy Rein, clasa I de la Şcoala Generală Nr. 2; la clasele III-IV, Lorena Barbu, clasa a III-a – Şcoala Generală Nr. 2; la clasele V-VIII, Iudita Caraiman, clasa a V-a, Şcoala Generală Nr. 2; la şah: clasele V-VIII, Liviu Alexa, clasa a VIII-a, Şcoala Generală Nr. 8; la clasele IX-XII, Dragoş Moraru – clasa a X-a, Liceul Teoretic „Traian Doda”; tenis de masă: clasele I-IV (fete): Heidy Rein, clasa I, Şcoala Generală Nr. 2; la clasele IX-XII (fete): Ana-Maria Zaharia – clasa a IX-a, de la Liceul Tehnologic „Dacia”; la clasele I-IV (băieţi): Edi Izvernari, clasa a IV-a, Liceul Tehnologic „Decebal”; la clasele V-VIII (băieţi): Robert Marian Jdira – cls. a VII-a, Liceul Tehnologic „Decebal”; la clasele IX-XII (băieţi): Cezar Adrian Popa, clasa a XII-a, Liceul Tehnologic „Decebal”; la seniori, Nicolae Mureşan, în vârstă de 52 de ani, din comuna Sacu.

Clubul Copiilor din Caransebeş mulţumeşte pe această cale administraţiei municipale, şi în special edilului Marcel Vela, el însuşi fost elev al prof. Ioan Rein, pentru faptul că, în tot acest timp de când este primar, a sprijinit efectiv activitatea sportivă desfăşurată la această instituţie de către prof. Ioan Rein.

Sorin ROGOZ