S-a dat ordinul de modernizare a Drumului Judeţean 608Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Romeo Dunca, s-a aflat la sfârşitul săptămânii trecute la obiectivul de investiții „Modernizare DJ 608 Plugova (DN6) – Globurău – Costiş – Borugi – Cornereva – Obița – Rusca (DN6), pentru care a emis ordinul de începere a lucrărilor.
„Începe o lucrare îndelung așteptată de locuitorii comunelor Teregova, Cornereva și Mehadia, modernizarea Drumului Judeţean 608 reprezentând un mare pas pentru dezvoltarea zonei. Îmi doresc o lucrare de calitate și acest lucru a fost în asentimentul tuturor celor prezenți astăzi în teren, pentru că vorbim, până la urmă, de 42 de kilometri de drum județean ce vor fi refăcuţi integral cu fonduri europene”, a declarat, cu această ocazie, preşedintele Romeo Dunca, am fost informaţi de Serviciul Comunicare al Consiliului Judeţean.
Termenul de execuție a lucrărilor este de 24 de luni, iar valoarea lor este de aproximativ 24 de milioane de euro, proiectul fiind implementat de către Consiliul Judeţean Caraş-Severin, cu finanţare prin Programul Operaţional Regional 2014-2020. (B. Meteş)