„Banatul” rămâne în elită!


Sâmbătă şi duminică, Banatul Caransebeş a disputat turul al doilea al play-out-ului pentru rămânerea în primul eşalon voleibalistic al ţării, după ce, în urmă cu o săptămână, gugulanii se impuseseră în sala Polivalentă din Pipirig în faţa celor de la VCM LPS Piatra Neamţ cu un scor simetric, respectiv 3-1 în ambele întâlniri.

Aşadar, în primul meci, cel de sâmbătă, 28 martie, disputat la Piatra Neamţ, au câştigat gazdele, cu scorul de 3-2, pe seturi 25-22, 21-25, 28-30, 25-18, 15-10. În întâlnirea de duminică învingători au fost caransebeşenii, care s-au impus cu 3-2 la seturi, după ce nemţenii au condus cu 2-0, pe seturi 25-23, 25-20, 22-25, 18-25, 9-15.

În cele din urmă s-a terminat bine pentru elevii antrenorului Dimitar Pangarov, care, per total, au câştigat cu scorul general de 3-1, caransebeşenii rămânând astfel şi în sezonul viitor în elita voleiului românesc, în timp ce adversarii lor vor retrograda în Divizia A2.

În meciurile de la Piatra Neamţ, pentru caransebeşeni au evoluat: Jovic, Vânătoru, Lung, Aleksic, Borota, Filip, Sormaz, Teleleu, Birău şi Simovic.

Ştiu că multă lume ne invidiază pentru faptul că un oraş relativ mic reuşeşte să rămână să reprezinte Banatul în Divizia A1 de volei, iar în Liga a II-a la fotbal să facă o figură frumoasă cu alţii, care se cred cu pretenţii şi au bugete mult mai mari. Mă bucur şi felicit băieţii pentru cele trei victorii obţinute în faţa echipei din Piatra Neamţ, apreciez galeria şi le mulţumesc suporterilor pentru toată susţinerea şi dragostea lor pentru echipă. Noului Consiliu Director al clubului, domnului preşedinte de onoare Cornel Viziru, precum şi tuturor sponsorilor le spun un sincer mulţumesc pentru tot ce fac ei pentru sport, un fenomen care a fost şi va rămâne cel mai bun ambasador al municipiului Caransebeş în ţară şi străinătate!”, a declarat primarul Marcel Vela. (O. Voicu)