În aşteptarea spectacolelor…


Cu fonduri obţinute în urma derulării proiectului transfrontalier „Reabilitarea de parcuri, ca măsură pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii cetăţenilor din Banat – Parcuri pentru viitor”, derulat de administraţia caransebeşeană, în parteneriat cu Centrul pentru voluntariat şi Mişcarea pentru protejarea naturii din Pancevo, recent, a fost achiziţionată o scenă mobilă, care, odată pusă la dispoziţia Casei de Cultură „George Suru”, va fi folosită pentru activităţile cultural-educative ce vor avea loc în Parcul Teiuş sau în alte zone ale municipiului. Scena va putea fi folosită şi de unităţile de învăţământ, pentru acţiunile desfăşurate de elevii din Caransebeş.

Aceasta este din aluminiu, corespunde tuturor standardelor de siguranţă din domeniu, fiind prevăzută cu instalaţie de sonorizare – boxe, staţie de mixare, microfoane şi cabluri –, precum şi cu videoproiector, pentru a facilita derularea în condiţii optime a activităţilor pentru care a fost achiziţionată.

Sperăm ca, în acest fel, Parcul Teiuş să reprezinte un punct de atracţie al schimburilor şi experienţelor culturale şi artistice între tineri din România şi Serbia”, a declarat Gabriela Bănăduc, coordonatorul de proiect din partea municipalităţii din Caransebeş. (B. Meteş)