Asociatia Judeteana de Fotbal si-a ales vicepresedintii


La sfârşitul săptămânii trecute, la Reşiţa a avut loc Adunarea Generală Extraordinară de Alegeri a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin pentru desemnarea celor doi vicepreşedinţi ai forului fotbalistic judeţean.

Pentru funcţia de vicepreşedinte resort tehnic au fost depuse două dosare, iar pentru vicepreşedinte resort competiţii, trei.

Înaintea alegerilor, Ion Lupşa şi-a retras candidatura, el fiind în cursă cu Petru Ungurean şi Remus Orleanu, pentru vicepreşedinte resort competiţii. În urma acestei retrageri, în cursă au rămas doi candidaţi, vicepreşedinte fiind ales Petru Ungurean, care este preşedinte al campioanei judeţului Caraş-Severin la minifotbal, Roxamy. El a întrunit sufragiile a 23 de votanţi, în timp ce contracandidatul său, Remus Orleanu, a primit 15 voturi.

În urma voturilor date de membrii afiliaţi, noul vicepreşedinte pentru resort tehnic este Adrian Baghiu, care a fost preferat de 26 dintre colegi, contracandidatul său Mihai Moatăr primind 12 voturi.

În cadrul aceleiaşi şedinţe, a fost stabilită data începerii viitorului sezon al Ligii a IV-a Caraş-Severin, care este 30 august, iar termenul-limită de înscriere a echipelor este 11 august. Totodată, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin, Viorel Lolea, a anunţat înfiinţarea unei echipe de futsal care va activa în Liga I, sub denumirea de Muncitorul Reşiţa.

Sorin ROGOZ