Horoscop


Berbec

Farmecul personal vă dă ocazia să vă faceţi remarcat oriunde vă duceţi. Dacă sunteţi implicat într-o relaţie stabilă, e posibil să vă doriţi o schimbare de mai mare anvergură. Totuşi, nu vă aruncaţi cu capul înainte. Acceptaţi cu încredere colaborările ce vi se propun. Unul dintre proiectele pe care vi le-aţi făcut pentru timpul liber va înregistra schimbări majore. Aveţi şanse maxime să obţineţi mici câştiguri care vă redresează bugetul.

Taur

Fiţi alături de partener, pentru a-l sprijini în problemele cu care se confruntă. Nu duceţi lipsă de energie, dar nu reuşiţi să o folosiţi într-un scop concret. Excesele de orice fel nu vă vor face decât rău. Verificaţi cu conştiinciozitate actele, şi în general documentele oficiale, şi nu vă puneţi semnătura pe nimic din ce nu aţi apucat să studiaţi cu atenţie. Începeţi o lucrare importantă, de pe urma căreia puteţi câştiga bine.

Gemeni

Pe acasă sunt multe de făcut, dar nu este cazul să exageraţi cu activităţile în această direcţie. Energia îndreptată înspre rezolvarea chestiunilor de serviciu se va dovedi eficientă. O problemă de familie vă obligă să faceţi mai multe drumuri. Deşi întâmpinaţi unele dificultăţi, vă descurcaţi foarte bine. Aveţi o săptămână bună la capitolul comunicare şi puteţi merge liniştit la diferite tratative sau la întâlniri cu persoane importante.

Rac

Vă frământă problemele cu care vă confruntaţi, dar acestea nu sunt atât de grave cum vi se pare. Încercaţi să luaţi lucrurile mai uşor şi veţi vedea că va fi bine pentru toată lumea. O surpriză plăcută vă va ajuta să vedeţi viaţa în culori mai vesele. Nu prea veţi reuşi să faceţi ceea ce v-aţi propus, dar până la urmă se poate spune că tot răul este spre bine.

Leu

Veţi avea o perioadă ceva mai lejeră, în care vor predomina activităţile de rutină. Este foarte posibil să vi se facă o ofertă aparent avantajoasă, dar nu este cazul să vă grăbiţi cu răspunsul. Încercaţi să vă faceţi un program în care să alternaţi eforturile cu odihna. Evitaţi să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu, deoarece nu veţi reuşi decât să accentuaţi neînţelegerile cu cei din jur.

Fecioară

Sunteţi mai agitat, mai neliniştit şi nu prea aveţi stare pentru nimic. Pe cât posibil, nu vă implicaţi în activităţi riscante. Sunt o mulţime de lucruri de făcut, dar cum munciţi cu plăcere, efortul nu vă va obosi. Este posibil ca o activitate începută de mai mult timp să necesite un efort suplimentar. Relaţia cu persoana iubită vă va interesa în mod special. Pe plan social, aveţi satisfacţii neaşteptate.

Balanţă

Veţi avea o mulţime de controverse cu cei din anturajul apropiat, dar acestea se vor finaliza într-un mod care vă favorizează. N-ar fi exclus ca partenerul de viaţă să se confrunte cu o problemă de serviciu care îl indispune. Sensibilitatea de care daţi dovadă în această perioadă vă va da posibilitatea de a vă consolida relaţia de cuplu. Faceţi cunoştinţă cu o persoană care vă va ajuta în viitor.

Scorpion

Relaţia cu partenerul evoluează cum nu se poate mai bine. Din punct de vedere mental funcţionaţi la limita superioară. Nici starea fizică nu vă va dezamăgi, cel puţin în această perioadă. Totuşi, suprasolicitarea poate genera probleme de sănătate, pe fond nervos. Încercaţi să vă treceţi în program şi o activitate care să vă relaxeze. Aveţi succes în plan profesional şi reuşiţi să câştigaţi încrederea şefilor.

Săgetător

Nemulţumirile pe care le aveţi pot genera discuţii obositoare şi, în plus, sunt exagerate. Ar fi mai simplu pentru toată lumea dacă aţi fi mai înţelegător, mai tolerant. Posibile cheltuieli în compania partenerului. Sunteţi stresat din cauza unor probleme de serviciu. Prudenţa va trebui pusă pe primul plan în tot ce doriți să întreprindeţi, dar mai ales în relaţia cu partenerul de viaţă.

Capricorn

Nu sunteţi în forma cea mai bună, iar activităţile în care sunteţi implicat vă solicită mai mult decât în mod obişnuit. Intuiţia vă va ajuta să vă descurcaţi cel puţin mulţumitor. Comunicarea cu prietenii nu vă mulţumeşte. Fiţi prudent şi nu acceptaţi orice doar de dragul schimbării. Veţi cheltui o mulţime de bani. Fiţi cu mare băgare de seamă, căci nu este exclus să vă păcălească cineva.

Vărsător

Veţi avea multe de făcut, mai ales pe acasă. Este posibil să se producă o defecţiune în apartament. Discuţiile în contradictoriu cu rudele nu vor face decât să vă accentueze starea de iritare ce vă caracterizează în ultimele zile. Veţi avea ocazia să participaţi la o activitate socială, ceea ce vă va ajuta să vă relaxaţi şi să priviţi cu mai multă încredere spre viitor. Nu neglijaţi relaţia de cuplu.

Peşti

În ciuda unei stări de agitaţie, care însă se va ameliora, echilibrul interior este satisfăcător. Unele din problemele cu care v-aţi confruntat până acum se vor rezolva sau măcar se vor atenua. Practicarea unui sport sau o plimbare în aer liber vă va ajuta să vă menţineţi în formă. Puteţi avea mai multă încredere în farmecul personal. Partenerul de viaţă vă va da o veste bună.