Horoscop


Berbec

Tindeţi să acţionaţi instinctiv sau să vă lăsaţi purtat de sentimente. Ar fi bine să reveniţi cu picioarele pe pământ şi să luaţi decizii raţionale. Cei din jur insistă să vă ajute în probleme care nu-i privesc, încercând să afle mai multe detalii despre viaţa dv. personală. Este posibil ca şefii să vă ceară să faceţi ceva ce alţii nu au fost capabili să ducă la bun sfârşit.

Taur

Căutaţi răspunsuri la problemele care vă frământă, dar, din disperare, vă mulţumiţi foarte uşor cu unele soluţii superficiale sau lipsite de viitor. Este indicat să vă odihniţi, pentru a vă pune ordine în gânduri, şi să vedeţi apoi lucrurile la rece. La sfârşitul perioadei treceţi cu bine peste un obstacol, alături de partenerul de viaţă, şi totul va fi cum nu se poate mai bine în viitor.

Gemeni

Sunteţi pregătit să discutaţi planurile de viitor pe care le aveţi, împreună cu familia. Este posibil ca aceasta să nu fie de acord cu tot ceea ce vă propuneţi, însă păstraţi-vă calmul şi explicaţi-le pe îndelete totul. Aveţi tendinţa de a-i critica pe cei din jur şi de a-i acuza că greşesc. E posibil să primiţi o invitaţie pentru a vă petrece într-un mod inedit sfârşitul de săptămână.

Rac

Veţi lua o decizie în ceea ce priveşte serviciul, iar aceasta se va dovedi benefică şi în viaţa sentimentală. La locul de muncă totul este în ordine, dar va apasă monotonia şi aţi vrea să faceţi şi altceva. Ar trebui să aveţi mare grijă în această perioadă la orice detaliu financiar, căci se pot ivi cheltuieli neprevăzute şi trebuie să fiţi pregătit. Există şi riscul unor discuţii în familie pe această temă.

Leu

Tendinţa dv. de a vorbi înainte de a gândi atrage câteva priviri critice din partea celor care nu vă cunosc foarte bine. Schimbul de informaţii, idei şi opinii este esenţial pentru dv. în această săptămână. Doriţi să vă schimbaţi viaţa, scăpând de monotonia care v-a învăluit în ultima vreme. Pentru ca totul să fie bine, încercaţi să vă petreceţi timpul liber alături de persoana iubită.

Fecioară

Este o perioadă în care doriţi să faceţi tot felul de schimbări pe plan profesional, dar ar fi bine să vă luaţi măsuri de siguranţă, pentru a evita eventualele riscuri. În relaţia de cuplu este posibil să intervină mici divergenţe de opinie. Discutaţi calm cu partenerul aceste probleme. Situaţia dv. financiară se îmbunătăţeşte, de aici şi tendinţa de a cheltui exagerat.

Balanţă

Veţi fi pus în situaţia de a lua decizii pripite atât în plan sentimental, cât şi la serviciu. Chiar dacă nu aveţi foarte mult timp la dispoziţie, analizaţi pe cât posibil avantajele şi riscurile la care vă supuneţi. În week-end e posibil să primiţi o vizită. Partenerul vă cere socoteală într-o chestiune în care nu sunteţi vinovat şi trebuie să vă susţineţi cu tărie punctul de vedere.

Scorpion 

Sunteţi în cea mai bună formă, demult nu v-aţi mai simţit atât de bine. Debordaţi de energie, pe care o consumaţi în mod pozitiv. Pe de altă parte, vă confruntaţi cu o situaţie care vă depăşeşte, iar în intenţia de a rezolva cât mai repede problemele, acţiunile dv. îi vor contraria pe cei din jur. Nu este exclus ca partenerul să vă facă o surpriză plăcută.

Săgetător

În această săptămână vă veţi rezerva o parte din timp pentru propria persoană. Veţi dori să vă reînnoiţi şi garderoba, dacă până la urmă nu cumpăraţi nimic pentru cămin din cauza problemelor financiare din ultimul timp. Acordaţi însă timp şi partenerului de viaţă, deoarece are nevoie de sprijinul dv. Veţi avea inspiraţia de moment de a pune la punct nişte persoane care au sărit calul.


Capricorn

În acest interval, viaţa vi se va schimba radical. Sunteţi liniştit, căci lucrurile se vor schimba în bine, dar şi nerăbdător ca aceste schimbări majore să se întâmple cât mai rapid. Dacă vi se cere să rezolvaţi o problemă la serviciu, ar fi mai bine să amânaţi luarea unei decizii. Energia fizică este scăzută, iar suprasolicitarea vă va face să vă simţiţi epuizat.

Vărsător

Este posibil ca la serviciu să primiţi o recompensă pentru eforturile depuse în ultima perioadă. În ceea ce priveşte viaţa personală, lucrurile o vor lua pe un făgaş normal, iar partenerul de viaţă vă va fi alături în tot ceea ce faceţi. La sfârşitul intervalului veţi avea parte de activităţi solicitante, iar stresul stă la pândă şi vă poate transforma într-o persoană uşor inflexibilă.

Peşti

Sunteţi foarte obosit din punct de vedere psihic şi din această cauză nu veţi face faţă sarcinilor aşa cum v-aţi dori. Relaţia cu superiorii ierarhici este destul de tensionată, dar, dacă vă veţi feri din calea lor, nu se va întâmpla nimic neplăcut. Acasă vă concentraţi pe odihnă şi tindeţi să nu acordaţi atenţie partenerului de viaţă. În plan financiar puteţi avea o realizare.