Asfalt Tango, la Caransebeş


Într-o recentă conferinţă de presă, primarul Caransebeşului, Felix Borcean, a vorbit despre problemele de circulaţie generate de lucrările de introducere a canalizării în zonele Ţarinei şi Trei Colonei, din municipiu.

În momentul de faţă, tronsonul de drum de pe Ţarinei este betonat pentru că trebuia să se respecte această procedură, de executare a lucrărilor cu materialul care a fost dizlocat la vremea respectivă, deci a fost cimentat. În foarte scurt timp se va achiziționa mixtura asfaltică și se va asfalta tot tronsonul, omogen, ca să arate cât mai bine. Vom lucra împreună cu cei de la ACH, noi punem la dispoziție logistica, şi, de asemenea, vom închiria și un finisor pentru o lucrare de foarte bună calitate”, a spus Felix Borcean.

În ceea ce priveşte zona Trei Colonei, aflată în apropiere, aici lucrările de introducere a canalizării decurg cu dificultate, fiind vorba despre o lucrare mai complexa. „Am fost la fața locului, este foarte greu de lucrat atât timp cât există un strat de ciment de vreo 20 de centimetri, pământul de dedesubt se tot surpă, este foarte greu de tasat, presupune o modalitate de lucru care necesită timp. Cei de la ACH au lucrat în ultimele zile de dinainte de sărbători până seara târziu pentru finalizarea acestui tronson, unul din cele mai circulate din oraş”, a adăugat edilul municipiului.

Bianca METEŞ