Acum, Andreea merge mai departe…


Acţiunile de solidaritate umană faţă de persoanele aflate în dificultate au continuat în capitala Ţării Gugulanilor. Organizaţia pentru Strategii şi Programe de Dezvoltare din Caransebeş a organizat pe parcursul a trei zile, în cursul săptămânii trecute, o amplă campanie umanitară pentru atragerea de fonduri în vederea ajutorării unei tinere greu încercate de soartă. Evenimentele s-au derulat în sala de spectacole a Casei de Cultură „George Suru”, sub genericul „Copii pentru copii”, proiect ajuns la cea de a VI-a ediție.

În prezent, tânăra Andreea Gheorghely, în vârstă de 14 ani, se află la răscruce, fiind diagnosticată cu cancer şi având o tumoră benignă la creier, care o opreşte să meargă mai departe în viaţă pe drumul firesc, adică la liceu. Prin urmare, sub deviza „Andreea merge mai departe!”, elevii caransebeşeni au susţinut spectacole artistice de cântec, dans şi teatru, iar fondurile strânse în urma vânzării biletelor au fost donate familiei tinerei grav bolnave.

Tinerii caransebeşeni, îndrumaţi de cadrele didactice, s-au mobilizat exemplar, iar la finalul campaniei au reuşit să strângă suma de bani necesară achitării serviciilor medicale în cazul Andreei.

Vasi POPESCU