8 Martie, la vârsta a treia


Pensionarii caransebeşeni au sărbătorit împreună 8 Martie, iar doamnele vârtsnice au fost astfel în centrul atenţiei, cu ocazia „Zilei Internaţionale a Femeii”. Manifestarea intitulată „Balul Primăverii” a avut loc şi în acest an în urbea de pe Timiş şi Sebeş prin implicarea Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor şi a Primăriei municipiului Caransebeş. Prin urmare, aici, au fost organizate o masă festivă cu meniu complet şi un spectacol artistic ai căror beneficiari au fost peste 200 de persoane de vârsta a treia, cu domiciliul stabil în urbea de pe Timiş şi Sebeş. Acţiunea în cauză, care a devenit deja una tradiţională, fiind la cea de-a zecea ediţie, s-a desfăşurat la fel ca şi în anii precedenţi, la cantina Primăriei.

În debutul acesteia, reprezentanţii Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor le-au oferit garoafe roşii sărbătoritelor zilei. Pensionarii au apreciat condiţiile de organizare a evenimentului şi speră ca şi pe viitor să se desfăşoare astfel de petreceri, întrucât acestea reprezintă pentru ei cea mai mare bucurie.

Din partea Primăriei Caransebeş au participat la manifestare viceprimarul Ilie Iova, city-managerul Nicolae Borcean şi secretarul Ana Bratu, care le-au urat doamnelor „La Mulţi Ani cu Sănătate!”

Distracţia dedicată „Zilei Internaţionale a Femeii” a continuat până în zori, pensionarii uitând astfel, pentru câteva ore, de vârstă şi problemele cotidiene.

Liviu DINU