44.343 de cărăşeni au semnat pentru Klaus Iohannis!În prezența a peste 3.000 de susținători din București și a unor lideri liberali din toată țara, domnul Klaus Iohannis şi-a depus vineri la Biroul Electoral Central dosarul de candidat din partea Partidului Național Liberal pentru un nou mandat în funcția de Președinte al României.
Mulțumim celor peste 2.200.000 de români din țară și diaspora care au semnat pentru susținerea PNL şi a candidatului Klaus Iohannis, un număr impresionant fața de susținătorii celorlalți candidați!
Din Banatul de Munte au semnat pentru un nou mandat de Președinte 44.343 de cărășeni, PNL Caraş-Severin depășind targetul de semnături repartizat de la nivel național cu 127 %, clasându-se astfel între primele filiale din țară, ne-a informat Viorel Başag, de la Departamentul Comunicare al PNL Caraş-Severin.
Mulțumim membrilor, simpatizanților și militanților liberali pentru efort și implicare !
Mulțumim tuturor cetățenilor care ne susțin în lupta pentru o Românie normală și pentru izbânda din 24 Noiembrie, se mai arată în comunicatul de presă al liberalilor cărăşeni.