10 jucători noi la FC Caransebeş. Deocamdată…


fc caransebes antrenament            În această perioadă, formaţia FC Caransebeş îşi continuă cantonamentul pe care îl efectuează în municipiu, pregătindu-se pentru începutul ediţiei 2013-2014 a Ligii a III-a. În afara antrenamentelor fizice şi tehnico-tactice, care se desfăşoară pe stadionul din Balta Sărată, duminică, 21 iulie, sub coordonarea tehnicianului Alin Artimon, cei 16 fotbalişti care compun lotul echipei au efectuat un joc-şcoală, în vederea amicalului pe care îl vor susţine miercuri, 24 iulie, de la ora 17.30, pe stadionul din Balta Sărată, în compania formaţiei Metalul Oţelu Roşu.

În afara fotbaliştilor din „vechea gardă” şi a celor de la echipa a doua, respectiv Cioloca, Suru, Şandru, Firan, Dragu, Vătafu, cărora li s-au alăturat D. Bona şi Bebe Feneş, reveniţi în formaţia gugulană, se mai pregătesc zece jucători pe care Artimon şi i-a dorit în lot. Aceştia sunt Miodrag Todorov, Andrei Artean, Eduard Zele şi Dan Constantinescu, toţi de la ACS Poli Timişoara, Marius Călin, venit de la Millenium Giarmata, Cosmin Negoescu de la Chindia Târgovişte, Florentin Şerban de la Vulturii Lugoj, Narcis Laurenţiu şi Roberto Artimon, ambii de la LPS „Banatul” Timişoara, din generaţia 1994, care a obţinut de cinci ori titlul de Campioană naţională, precum şi Alexandru Albert. Conducerea tehnică a gugulanilor mai aşteaptă câţiva jucători cu care se află în discuţii, ale căror contracte nu au fost însă perfectate.

Tot în aceste zile este aşteptat la Caransebeş şi Sorin Gheju, care îl va seconda pe Alin Artimon pe banca tehnică. Sorin Gheju este originar din municipiul de pe Bega şi a jucat la CFR Timişoara, fiind de mai multe ori golgeterul seriei în care a evoluat, la Târgu Mureş şi la Braşov, sub conducerea lui Răzvan Lucescu, el retrăgându-se din activitatea de fotbalist cu puţin timp în urmă.

Mai multe amănunte puteţi citi în ediţia tipărită a ziarului, care va apărea pe piaţă joi, 25 iul