Young Boys, campionii!Duminică, 18 noiembrie, în Polivalenta din cartierul caransebeşean Pipirig s-a desfăşurat prima ediţie a Turneului Campionilor la fotbal în sală, competiţie organizată de Bogdan Neda şi Pizzeria Roberto, cu sprijinul Primăriei municipiului şi al SC Caromet SA. Turneul s-a bucurat de un real succes şi a avut un înalt nivel tehnic, în componenţa formaţiilor participante fiind mulţi actuali sau foşti jucători din Caransebeş şi din localităţile din zonă.
Cele 12 echipe, respectiv FC Cornuţel, Armata Caransebeş, TMD, Şoimii Oţelu Roşu, FC Suru, Primăria Caransebeş, Poliţia Oţelu Roşu, Pompierii Caransebeş, Young Boys, Lela Bar, Poliţia Caransebeş şi Pizzeria Roberto, au fost împărţite în patru grupe, iar câştigătoarele au jucat direct semifinalele, astfel că Young Boys s-au impus în faţa celor de la FC Suru cu 3-2 după executarea loviturilor de departajare (1-1 în timpul regulamentar de joc), iar Armata Caransebeş a învins Pizzeria Roberto cu 4-2. Finala mică a fost câştigată de FC Suru, care a trecut de Pizzeria Roberto cu scorul de 7-3, iar Young Boys au câştigat turneul, după ce s-au impus cu 5-2 în faţa Armatei Caransebeş.
Au mai fost premiaţi jucătorul turneului – Daniel Şandru, de la Young Boys, cel mai bun portar, Iosif Ruicu-Kozma (Armata) şi golgheterul competiţiei – Cosmin Marina (Armata), cu 11 goluri.
Sorin ROGOZ