Voleibaliștii și-au spălat păcatele


Sâmbătă, 27 februarie, în Divizia A1 s-a disputat etapa cu numărul 18, în care Banatul Caransebeș a întâlnit pe teren propriu formația  Tricolorul Ploiești.

După seria de jocuri slabe făcute în deplasare și promisiunile președintelui Cristian Stepanescu, care declara, după ultimul meci, cel de la Piatra Neamț, că la club se vor lua măsuri, gugulanii au arătat sâmbătă altă față, ei reușind să se impună cu un 3-0 sec, pe seturi 25-22, 25-18, 25-21. A fost o victorie muncită, un meci controlat în cea mai mare parte de elevii lui Valentin Pereu, în ciuda faptului că oaspeții au opus o rezistență serioasă.

„O victorie foarte importantă, având în vedere faptul că Ploieștiul era sub noi, la doar patru puncte, pe locul șase. Un meci destul de greu, mai ales că noi veneam după trei meciuri de 3-2. Ne-am mobilizat și am reușit să trecem peste meciul acesta, pe care l-am văzut ca pe un test psihologic. La noi nu există diferența titulari-rezerve, băieții care au intrat și-au făcut treaba foarte bine, îi felicit pe toți, a fost victoria întregii echipe. Pentru noi urmează cele mai grele meciuri, trebuie să le luăm pe rând și să încercăm să obținem cât mai multe puncte posibile. În orice meci avem șanse, și la Galați, însă avem o problemă, jucăm foarte slab pe terenuri adverse, din păcate. Sper să reușim să ieșim din impasul acesta al meciurilor în deplasare”, a declarat antrenorul Banatului Caransebeș, Valentin Pereu.

În etapa viitoare, programată sâmbătă, 5 martie, caransebeșenii vor evolua în deplasare, la CS Arcada Galați, formație aflată pe o treaptă mai sus în clasament, respectiv pe locul 4.

Sorin ROGOZ