„Greco-romanii” caransebeşeni, rezultate excelente la Timişoara


Recent reactivată după câţiva ani de întrerupere, grupa de Lupte a CSŞ Caransebeş a participat la Turneul internaţional de lupte greco-romane, desfăşurat, recent, la Timişoara. Cu toate că sportivii au reluat antrenamentele de doar două luni, luptătorii caransebeşeni, antrenaţi de prof. Dumitru Toc, au obţinut rezultate foarte bune. Alexandru Pepa a ocupat locul I la categoria 58 kg, sportivi născuţi în anul 2000, iar Robert Lăcătuş s-a clasat pe locul II la categoria 42 kg, sportivi născuţi în anul 2000. Adam Gherescu a participat la competiţia organizată pentru categoria 80 kg, sportivi născuţi în anul 1996, la care a obţinut locul II, iar Petru Bistrian a câştigat medalia de bronz la categoria 66 kg.

La Turneul internaţional de lupte greco-romane de la Timişoara au luat parte mai mult de 80 de concurenţi. Pentru a obţine asemenea rezultate, sportivii caransebeşeni au participat la mai mult de 250 de ore de antrenament, chiar dacă în această perioadă ei au susţinut şi tezele şcolare. „A fost un concurs interesant, pentru care ne-am pregătit mult. Am plecat hotărâţi să câştigăm 2-3 premii, dar am reuşit mai mult, chiar dacă am avut o aşa lungă perioadă de pauză şi am fost nevoiţi s-o luăm de la capăt”, ne-a declarat prof. Dumitru Toc.

Luptătorii caransebeşeni vor participa, în 15 decembrie, la o altă competiţie, ce se va desfăşura la Arad, iar apoi vor începe pregătirile pentru finalele pe ţară, ce vor avea loc la jumătatea anului viitor. (C. Senco)