Voleibaliştii se prezintă în 14 septembrie


Oficialii Volei Club Banatul Caransebeş, echipă care, din acest campionat, va evolua în Divizia A1, au decis ca prezentarea lotului să aibă loc duminică, 14 septembrie, de la ora 18, în Sala polivalentă din Pipirig. Cu acest prilej, se va disputa şi un meci între formaţia gugulană şi Steaua Roşie Belgrad, campioana en-titre a Serbiei şi sfert-finalista din sezonul trecut în Cupa Challenge.

Până atunci, însă, în perioada 5-7 septembrie, Volei Club Banatul participă, alături de Dinamo Bucureşti şi Phoenix Şimleul Silvaniei, la un turneu de verificare la Zalău. În perioada 19-21 septembrie, elevii lui Pavel Craia vor disputa ultimele meciuri amicale înaintea debutului în noul sezon, participând la un alt turneu amical, la Craiova, alături de prim-divizionarele SCM Universitatea din localitate, Dinamo şi Steaua Bucureşti.

Totodată, la Caransebeş a ajuns şi cel de al optulea jucător transferat de conducerea clubului în această vară, bosniacul Nenad Sormaz, în vârstă de 22 de ani, 1,92 m înăţime, care a mai evoluat la echipa din ţara natală MOK Jedinstvo BRČKO, Mladi Radnik Pozarevac, din Serbia, şi Qatar SC.

Sorin ROGOZ