Un caransebeşean, campion naţional la Greco-romane


În perioada 18-20 octombrie, la Mangalia s-a desfăşurat Finala pe ţară la lupte greco-romane, competiţie la care Clubul Sportiv Şcolar Caransebeş a avut doi reprezentanţi. Nicuşor-Alexandru Popa, antrenat de Dumitru Toc, s-a clasat pe primul loc la Copii II (13 ani), categoria 66 kg, devenind astfel campion al României la această categorie de vârstă. „Meritele pentru această performanţă aparţin, deopotrivă, staff-ului tehnic al echipei, şi i-aş aminti aici pe Nicuşor Popa, tatăl proaspătului campion, pe Valentin Gache, care mă ajută la pregătirea sportivilor, şi pe Ionuţ Alexandrescu, de la Fundaţia «Caritas», asistentul care ne acordă sprijin medical”, ne-a spus Dumitru Toc.

Nicuşor-Alexandru Popa a primit diploma şi medalia chiar din mâinile antrenorului său, care a oficiat premierea la categoria lui de vârstă.

Vineri şi sâmbătă, 25 şi 26 octombrie, trei sportivi de la CSŞ Caransebeş, printre care şi Nicuşor-Alexandru Popa, care va beneficia de o dispensă de vârstă, vor participa la Etapa de zonă pentru Copii I, care se va desfăşura la Slatina-Olt. (S. Rogoz)