Trei străzi se vor schimba la faţă, în CaransebeşÎn perioada următoare, la Caransebeş vor fi reabilitate trei străzi devenite aproape impracticabile. Este vorba despre străzile Laurențiu Iancu și Nicolae Perescu, din zona Muntele Mic, și de Strada Pinilor, de lângă Halta Teiuș, lucrările urmând să se încheie în primăvara anului viitor. Întârzierea intervenţiei se datorează faptului că aici nu au fost finalizate lucrările de introducere a rețelelor de apă și canalizare.
Conform declaraţiilor lui Ion Gheorghe Ştefan, şeful Serviciului Public de Întreţinere şi Reabilitare din cadrul Primăriei Caransebeş, Strada Laurențiu Iancu era o stradă nemodernizată, are o lungime de 680 de metri, iar pe Nicolae Perescu, stânga-dreapta, sunt 120 de metri, respectiv 134 de metri. „Aici s-a făcut deja rețeaua de canalizare și apă, am primit prin buget 1,735 milioane de lei să ne ocupăm de asfaltare, nu ne ajung, nu vom termina toată Strada Laurențiu Iancu, contractul total este de 2,2 milioane lei. Va fi o stradă mai modernă, cu rigole carosabile în asfalt, ca să preia toată apa de ploaie, ceea ce înseamnă că se va și putea parca pe ele. Situația e mult mai bună pe Strada Pinilor, unde sperăm că finalizăm anul acesta”, a declarat Ion Gheorghe Ştefan.
Pe Strada Laurențiu Iancu există totuși probleme cu rețeaua de canalizare, datorită faptului că proiectul s-a făcut din birou și nu s-a ținut cont de situația reală a imobilelor din teren.
Bianca METEŞ