Tinerii caransebeşeni au ,,băut” din Cupa Mărţişorului


Sâmbătă, 5 martie, la Clubul Copiilor şi Elevilor Caransebeş, a avut loc „Cupa Mărţişorului” la tenis de masă, şah şi gimnastică acrobatică, organizatorul competiţiei fiind prof. Ioan Rein.

Concursul fetelor din clasele V-VIII la tenis de masă a fost câştigat de Raluca Schinteie, din clasa a VII-a de la Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 2, iar cel destinat băieţilor din clasele V-VIII a fost adjudecat de Daniel Gherasim, din clasa a VIII-a, de la aceeaşi unitate şcolară. În concursul destinat elevilor de liceu, învingător a fost declarat Cezar Popa, din clasa a XII-a de la Grupul Şcolar Industrial Construcţii de Maşini, iar în competiţia seniorilor, la care s-au înscris foşti elevi, părinţi, susţinători ai Cercului de tenis, cel mai bun s-a dovedit a fi Nicolae Mureşan, de 50 de ani, din comuna Sacu.

La şah, concursul organizat pentru elevii din clasele I-IV a fost câştigat de Cătălin Coman, din clasa a III-a de la Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 2, iar în competiţia destinată elevilor din clasele V-VIII, cel mai bun s-a dovedit a fi Dragoş Moraru, din clasa a VIII-a de la Liceul Teoretic „Traian Doda”. Concursul tinerilor din clasele IX-XII a fost câştigat de Robert Mihart, din clasa a XI-a de la Liceul Pedagogic „C.D. Loga”.

Câştigătorii locurilor I, II şi III au primit premii oferite de Primăria Caransebeş, care a pus la dispoziţie pentru acest eveniment suma de 700 de lei. Ei au primit jocuri de şah, palete de tenis şi mingi de volei, iar ocupanţii locurilor I au primit şi cupe. În competiţiile organizate s-au înscris mai mult de 40 de participanţi.

Carmen SENCO