,,Tineri”, dar… ,,Seniori”


Tinerii atleţi caransebeşeni au cucerit noi medalii în întrecerile de profil. Stadionul Dinamo din Bucureşti a găzduit recent ultima finală atletică de pistă din acest sezon, rezervată seniorilor. La evenimentul sportiv au participat peste 270 de atleţi, provenind de la 73 de cluburi din ţară. Clubul Olimpia Bucureşti a fost reprezentat şi de doi atleţi din urbea de pe Timiş şi Sebeş, Liliana Danci şi Călin Dragomir, ambii clasându-se pe podium în această competiţie.

Astfel, caransebeşeanca şi-a trecut în palmares o nouă performanţă şi a obţinut în proba de 3.000 de metri obstacole medalia de argint, clasându-se după Cristina Casandra, sportiva care va reprezenta România la Campionatele Mondiale ce se desfăşoară la Daegu, în Coreea de Sud. În proba de 5.000 de metri plat, Liliana Danci s-a clasat a V-a, prima la categoria tineret, cu un timp foarte bun. Călin Dragomir (foto) a alergat în ştafeta de 4×40 metri plat a Olimpiei Bucureşti, reuşind – alături de colegii săi Alexandru Teofilescu, Cătalin Câmpeanu şi Ştefan Pavel – să obţină medalia de bronz.

De asemenea, la competiţia ce a avut loc la Bucureşti a fost prezentă şi Ştefania Milu, reprezentând CSM Reşiţa. La fel ca Liliana Danci, tânăra sportivă a participat în probele de 3.000 de metri obstacole şi 5.000 de metri plat, şi s-a clasat pe locurile IV, respectiv XI.

De menţionat şi faptul că toţi cei trei atleţi caransebeşeni nu sunt încă seniori, ei încadrându-se în momentul de faţă la categoria ,,tineret”.

Liviu DINU