Timp frumos, meci pe măsură


FC Caransebeş II – Inter Sacu 2-2 (2-1)

Duminică, 6 noiembrie, s-a desfăşurat etapa a XI-a din cadrul Ligii a V-a, Zona Caransebeş, în care echipa a doua a clubului-fanion al municipiului a întâlnit, pe Stadionul Caromet, pe Inter Sacu. Timpul frumos a făcut ca în tribune să fie prezenţi aproximativ 200 de spectatori, care au putut urmări un meci disputat, cu ocazii de ambele părţi şi cu răsturnări interesante ale scorului.

Primul gol al partidei s-a înscris în minutul 7, când „interistul” Rene Fehast a reluat în poarta lui Turnea, în urma executării unei lovituri de colţ. Gazdele au egalat în minutul 36, prin şutul în diagonală, de la 25 de metri, al lui Ionel Gheorghescu. Scorul la pauză a fost stabilit de acelaşi Gheorghescu, din lovitură de la 11 metri, dictată ca urmare a unui fault comis în suprafaţa de pedeapsă asupra atacantului caransebeşean David.

Egalarea a survenit în minutul 80, când, în urma executării unei lovituri libere, Rene Fehast a profitat de o neînţelegere între portarul gazdelor şi fundaşii centrali şi a înscris din 6 metri. De remarcat că, la 2-1, caransebeşenii puteau închide meciul, dar Popovici a ratat dintr-o fază în care rămăsese singur cu portarul, dar, pe de altă parte, pe final, când băieţii antrenaţi de Dan Doran s-au atuncat în atac, în căutarea golului victoriei, şi oaspeţii au avut trei ocazii imense de a-şi adjudca cele trei puncte puse în joc.

FC Caransebeş II: Turnea, Torok, Mateaş, Urs, Arnăut, S. Radu, Benghia (cpt.), Neghină, Gheorghescu, David, Costescu; au mai jucat: Popovici, D. Dovlete, D. Bona, Becheanu, Litu, Trancea. Antrenor, Dan Doran.

În acest moment, caransebeşenii acumulează 15 puncte şi ocupă locul IX al clasamentului. În etapa viitoare, programată duminică, 13 noiembrie, ei vor juca în deplasare, la Voinţa Zerveşti.

Pagină realizată de Sorin ROGOZ