Şoferi, vi se pregăteşte ceva!


Ca urmare a unor sesizări venite din partea cetăţenilor sau ale Poliției Rutiere Caransebeș, Comisia de Sistematizare Rutieră a municipiului a hotărât recent să ia o serie de măsuri privind circulaţia pe unele străzi, ce vor intra în vigoare în perioada următoare.

Astfel, pe Str. Racovița se va marca trecerea de pietoni la ieșirea din Școala cu clasele I-VIII Nr. 8 cu vopsea albă și aspect în relief, pe Str. Halici se va circula în sens unic dinspre Str. Ardealului spre Str. C.D. Loga, la fel ca şi pe Str. Dacilor, sens unic dinspre Str. Gării spre Str. N. Bălcescu. Pe Str. Traian va fi sens unic dinspre Str. N. Bălcescu spre Str. Gării. Pe Str. Potocului se va putea circula în ambele sensuri, la fel ca şi pe Str. Gen. Trapșa, în ambele sensuri pe porțiunea cuprinsă între Str. Ep. Popea și Str. Romanilor. Pe Str. Cetății se va circula în sens unic dinspre Str. Potocului spre Str. Ardealului.

De asemenea, în cartierul Jupa, pe străzile laterale se va limita accesul auto peste 3,5 t și se va interzice oprirea în sensul de întoarcere a autobuzelor. Pentru toate aceste modificări vor fi montate în scurt timp toate semnalizările corespunzătoare. (B. Naum)