Şi cu eliminare, şi cu punctele luate…


Băile Herculane – Scorilo-Autocatania II 3-2 (0-1)

Şi dacă tot am vorbit de arbitraje ostile, să spunem că nici echipa a doua a Clubului Sportiv Scorilo-Autocatania Caransebeş nu a scăpat de aşa ceva, prestaţia brigăzii de arbitri alcătuită din Aurel Vărzan la centru şi asistenţii George Chitucea şi Daniel Bistrian, care a oficiat la meciul de sâmbătă, 4 septembrie, de la Băile Herculane, lăsând cu adevărat de dorit. Dacă în prima repriză, după ce caransebeşenii au trecut la conducerea partidei prin golul înscris în minutul 11 de Vireag, scorul ar fi fost de 5 sau 6 la zero, n-ar fi mirat pe nimeni. După pauză, însă, centralul Vărzan a început să fluiere împotriva oaspeţilor, egalarea venind pe o greşeală de portar, golul fiind înscris de Raiescu. În minutul 60, centralul, în loc să arate cartonaşul galben pentru simulare, a acordat lovitură de pedeapsă în favoarea gazdelor, penalty-ul imaginar fiind transformat de Ciubotaru. Pentru caransebeşeni a înscris din nou Bona, care a adus egalarea pe tabela de marcaj, scorul final fiind stabilit de Pătăşanu, în minutul 89. Să mai spunem şi că în minutul 74 Vireag, de la caransebeşeni, a fost eliminat de pe teren.

Antrenorul Dan Doran a utilizat următorii jucători: Socaci, Ionescu, Ştefănuţ, Arnăut, Geneţ, Ivanici (min. 63, Pădean), Ispas, Vireag, Dragu (min. 75, Frenţ), Lepa (min. 88, Puşchiţă), Bona; rezerve: Radu, Dovlete, M. Bălan.

În etapa viitoare, a III-a, programată sâmbătă, 11 septembrie, Scorilo-Autocatania II Caransebeş primeşte acasă replica formaţiei Metalul Oţelu Roşu.

Pagină realizată de Sorin ROGOZ