Se redeschide Ştradul Tineretului


Ştrandul Tineretului, din zona de agrement Teiuş din municipiul Caransebeş, se va redeschide în perioada următoare, astfel încât doritorii vor avea o alternativă pentru a se răcori în zilele toride. De menţionat faptul că societatea privată ,,AquaSchaffer”, administratorul din ultimii trei ani al ştrandului, a intrat în lichidare judiciară, iar Primăria municipiului Caransebeş a preluat de la lichidator complexul de agrement.

Până în acest moment, reprezentanţii Administraţiei Publice din urbea de pe Timiş şi Sebeş au efectuat inventarierea bunurilor existente aici şi s-a trecut la prestarea unor lucrări de reabilitare şi modernizare a locaţiei în cauză, în regie proprie, prin lucrătorii Serviciului de Amenajare a Domeniului Public şi Privat.

Primarul municipiului Caransebeş, Marcel Vela, a mai precizat faptul că, în cursul sezonului estival, la Ştrandul Tineretului va fi organizată tradiţionala manifestare denumită ,,Serbările Verii”, eveniment ce a fost întrerupt anul trecut de fostul administrator al locaţiei. (L. Dinu)