Se fac paşi pe Drumul de mare viteză care va trece prin CaransebeşDirecţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara a anunţat recent că a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului Elaborare Studiu De Fezabilitate pentru „Drum de mare viteză Craiova – Drobeta Turnu Severin – Lugoj”.
Până la termenul-limită au depus oferte următorii agenți economici: Asocierea EGIS ROMANIA SA (lider de asociere) – SEARCH CORPORATION S.R.L. – ITALROM INGINERIE INTERNATIONALA SRL – GEOSTUD S.R.L. – ECO GEODRUM S.R.L. – EGIS INTERNATIONAL SAS; Asocierea SC IRIMAT CONS SRL (lider de asociere) – SC STUDIO CORONOA SRL CIVIL ENGINEERING – G&M ROAD BUILDING ENGINEERING SRL; Asocierea – SC EXPLAN SRL (lider de asociere) – SC GEOLOGIC SITE SRL – DP CONSULT SA –SCA TEAHA&FUZESI; Asocierea SC TPF INGINERIE SRL (lider de asociere) – TPF-CONSULTORES DE ENGENHARIA E ARQUITETURA SA – SC STEROGIS PROIECT SRL – SC SAIDEL PROIECT SRL – SC SIDEL ENGINEERING SRL – SC ERNST & YOUNG SRL; Ofertant YUKSEL PROJE AS.
Valoarea estimată a contractului este cuprinsă între 107.465.138,85 şi 127.001.527,73 lei, fără TVA.
Durata contractului este de 43 de luni de la data de începere a contractului (din care 36 de luni – Studiul de Fezabilitate).
Comisia de Evaluare va analiza ofertele în conformitate cu prevederile documentațiilor de atribuire și cu legislația în vigoare în domeniul achizițiilor publice, se mai arată în comunicatul de presă al DRDP Timişoara.
Bianca METEŞ