Se asfaltează la Constantin Daicoviciu


Conducerea administraţiei locale a comunei Constantin Daicoviciu a continuat în această perioadă lucrările de asfaltare a străzilor din localităţile Prisaca şi Zăgujeni. Finanţarea acestui proiect este asigurată din fonduri de la bugetul de stat.

Şi, chiar dacă bugetul local al comunei este insuficient pentru a face faţă la toate solicitările cetăţenilor în ceea ce priveşte dezvoltarea tuturor utilităţilor pentru fiecare localitate aparţinătoare comunei, în fiecare an administraţia publică locală are în vedere alocarea de fonduri şi depunerea de proiecte pentru a realiza diverse investiţii.

Consider că este o mare împlinire pentru fiecare cetăţean al comunei atunci când în satul său se asfaltează un drum sau se construieşte o clădire. Deşi comuna noastră are multe sate aparţinătoare şi multe străzi de asfaltat, mă bucur că de câţiva ani, din totalul de aproximativ 26 de kilometri de străzi interioare ale localităţilor comunei, în ultimii opt s-au asfaltat aproximativ 18 kilometri. Bineînţeles că lucrările vor continua şi în viitor, pentru că deja avem pregătite proiectele pentru asfaltarea diferenţei de 8 kilometri de străzi comunale”, a spus primarul comunei, Daniel Boambeş. (M. Doman)