Şcolile de șoferi, sprijinite de Primăria Caransebeş 1Vineri, 17 ianuarie, primarul Felix Borcean s-a întâlnit în Aula „1 Decembrie 1918” cu reprezentanții școlilor de șoferi din municipiu și cursanți ai acestora, care au cerut sprijin pentru amenajarea unor spații cu condiții civilizate pentru cei care dau examenul pentru obținerea permisului auto și examinatorii lor.
„Solicitarea pentru această întâlnire a venit din partea unei cursante, iar eu le-am promis că în cel mai scurt timp vom amenaja un spațiu corespunzător, cu grupuri sanitare funcționale, în fosta clădire a Școlii Nr. 4, situate în apropiere de Poliția Locală. Asta pentru a avea condiții optime cei care petrec destul de mult timp acolo, în așteptarea intrării pe traseu la proba practică de examinare pentru permisul auto”, a precizat primarul Felix Borcean.
În ce privește locurile de parcare rezervate de unii agenți comerciali, cu de la sine putere, fără a avea acest drept, o altă problemă expusă de patronii școlilor de șoferi din municipiu, primarul Felix Borcean a spus că, deşi oraşul e sufocat şi există foarte puţine locuri cu această destinaţie, agenții comerciali vor trebui să intre în legalitate, respectiv să achite taxa aferentă, altfel nu au niciun drept să rezerve un astfel de loc. (B. Naum)


Un gând despre “Şcolile de șoferi, sprijinite de Primăria Caransebeş

Comentariile sunt închise.