Sa vedem viitorul mai frumos, cu Rotary


Daca în anii trecuti, membrii Clubului Rotary au avut grija de monumentele Caransebesului, anul acesta ei îsi îndreapta atentia spre fata sociala a comunitatii în care activeaza si spre nevoile locuitorilor municipiului.
În vederea completarii serviciilor medicale din Caransebes, Clubul Rotary, în parteneriat cu Primaria municipiului, intentioneaza sa achizitioneze un aparat oftalmologic – Perimetru computerizat destinat investigatiilor în vederea depistarii de glaucom, macula, neurologice etc. În acest sens, în data de 1 martie, de la ora 19, la Restaurantul ,,La Arcade” va avea loc un Bal caritabil. De asemenea, fondurile rezultate în urma acestui eveniment vor fi directionate si catre reabilitarea învelitorii unui bloc de locuinte sociale din municipiu, proiect realizat în parteneriat cu Primaria Caransebes.
Cei care doresc sa participe la Balul caritabil desfasurat sub titulatura ,,Sa vedem viitorul mai frumos” se pot înscrie la numarul de telefon 0722/453219, persoana de contact, Stelian Cornea. (B. Metes)