S-a semnat Contractul „Construcţia şi reabilitarea Staţiilor de epurare din Oţelu Roşu, Moldova Nouă, Băile Herculane”


Marţi, 12 noiembrie, la sediul S.C. AQUACARAŞ S.A. din Reşiţa, a fost semnat Contractul de lucrări nr. 4 – „Construcţia şi reabilitarea Staţiilor de epurare din Oţelu Roşu, Moldova Nouă, Băile Herculane”, în valoare de 24.389.344 de lei, care face parte din Proiectul „Modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Caraş-Severin”. Contractul a fost semnat între S.C. AQUACARAŞ S.A., în calitate de Angajator, şi Asocierea dintre S.C. GAVELLA COM S.R.L. – S.C. TERRA MED S.R.L.

În cadrul contractului „Construcţia şi reabilitarea Staţiilor de epurare din Oţelu Roşu, Moldova Nouă, Băile Herculane” sunt prevăzute a se executa lucrările: Staţie de epurare Oţelu Roşu, Staţie de epurare Moldova Nouă, Staţie de epurare Băile Herculane.

Proiectul „Modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Caraş-Severin” este format din 15 contracte, dintre care 3 contracte de servicii şi 12 contracte de lucrări, iar contractul de finanţare a proiectului a fost semnat în data de 24 august 2012.

Proiectul este finanţat prin Programul Operaţional Sectorial de Mediu şi are o valoare totală de 492.847.686 de lei.

Sonia BERGER