Horoscop


Berbec

Vă aşteaptă o perioadă de frământări în plan socio-profesional. Dacă aţi rămas restant cu unele sarcini de serviciu, acum veţi fi obligaţi să vă canalizaţi întreaga energie în scopul finalizării acestora. În cea de a doua parte a intervalului veţi avea ocazia să cunoaşteţi o persoană care se pare că vă va sprijini în planurile pe care vi le-aţi făcut încă de la începutul anului.

Taur

Această săptămână vă va oferi satisfacţia unor realizări la care speraţi de mai multă vreme. Nu trebuie să vă opriţi aici, căci şansa vă va mai surâde, chiar dacă nu pentru multă vreme. Sunteţi preocupat de prea multe probleme în acelaşi timp, însă puteţi conta pe ajutorul persoanei iubite. Din punct de vedere financiar, nu trebuie să vă faceţi niciun fel de probleme.

Gemeni

Energia vă va susţine în tot ce întreprindeţi. Sunteţi vioi şi plin de idei pe care aşteptaţi cu nerăbdare să le puneţi în practică. Deşi, în general, vă place să cheltuiţi, în această perioadă aveţi tendinţa de aţi mai atent cu banii. Relaţia cu partenerul vă va mulţumi pe deplin, în ciuda unor mici neînţelegeri. Activităţile gospodăreşti vă vor consuma timp în acest week-end.

Rac

Sunteţi cam iritat şi nemulţumit, deşi lucrurile nu merg chiar atât de rău în ceea ce vă priveşte. Oboseala acumulată în ultimul timp o simţiţi din ce în ce mai acut, aşa că ar fi timpul să vă mai şi relaxaţi. Problemele de familie şi cele gospodăreşti vor putea fi rezolvate, nu fără un efort considerabil, la sfârşitul intervalului. Relaţia cu superiorii ierarhici va fi oarecum tensionată.

Leu

Sunteţi agitat, căci v-aţi implicat într-o mulţime de activităţi şi pare că timpul nu vă mai ajunge. Energia fizică şi capacitatea de autocontrol de care dispuneţi vă vor ajuta să rezolvaţi totul cu rezultate excelente. N-ar strica, totuşi, să fiţi mai indulgent cu cei din jur care nu ţin pasul cu dv. Persoana iubită se simte neluată în seamă; rezervaţi-vă mai mult timp pentru ea!

Fecioară

Capacitatea de a vă face ordine în idei şi de a vă pune planurile în aplicare este mai mare decât de obicei şi, folosită corespunzător, v-ar putea aduce multiple avantaje materiale, şi nu numai. Suteţi interesat de prezent, dar mai ales de viitor. Nu vor lipsi posibilităţile de distracţie, dar ar fi bine ca acestea să nu devină prioritare în această săptămână.

Balanţă

În sfârşit, aveţi parte de puţină relaxare. Veţi fi orientaţi către preocupări casnice, vizite şi plimbări. În ultimul timp, aţi simţit nevoia unor transformări în carieră, şi în viaţă, în general. Acum este momentul să reflectaţi înainte de a lua o decizie. Aveţi şanse mari de câştiga o importantă sumă de bani, dar nu sunt excluse nici tendinţa la risipă, nici unele cheltuieli neprevăzute.

Scorpion

Dacă nu faceţi totul la timp, îndatoririle vă pot copleşi în aşa măsură, încât veţi fi nevoiţi să vă neglijaţi familia pentru a o scoate la capăt. Folosiţi-vă logica pentru a ieşi dintr-un impas fără a avea, mai târziu, complicaţii. Chiar dacă aveţi parte doar de muncă şi iar muncă, ea v-ar putea aduce până la urmă satisfacţiile dorite. Totul va ieşi bine dacă vă organizaţi mai bine activităţiile.

Săgetator

Traversaţi o perioadă pasională, cu un pronunţat spirit de aventură. Nu vă aruncaţi, totuşi, cu ochii închişi înainte, fiindcă puteţi nimeri şi într-un vârtej tulbure. Dacă energia de care debordaţi o veţi transforma în ambiţie şi spirit de iniţiativă, veţi avea nişte realizări remarcabile la serviciu. Financiar, mai bine v-aţi abţine deocamdată de la operaţiuni importante.

Capricorn

Farmecul personal vă ajută de obicei în carieră şi în societate, dar nu şi în relaţiile sentimentale. Nici la serviciu nu staţi bine, pentru că un blocaj sau o provocare v-ar putea convinge de necesitatea împrospătării cunoştinţelor şi a perfecţionării profesionale. În schimb, aveţi multă iniţiativă în domeniul investiţiilor sau în exploatarea unor surse colaterale de venit.

Vărsător

Deşi v-aţi făcut o mulţime de planuri în această perioadă, pe unele ar trebui să le amânaţi. N-ar fi exclus ca situaţia financiară să nu vă permită să faceţi tot ce v-aţi propus. Dorinţa dv. de o mai mare independenţă vă poate aduce în situaţia de a avea discuţii mai aprinse cu partenerul de viaţă. Dar, cum sunteţi într-o perioadă bună, în final totul se va rezolva favorabil.

Peşti

Aveţi tendinţa de a vă enerva mai uşor decât de obicei, lucru care e posibil să vă creeze probleme în familie. Poate de aceea vă aşteaptă o perioadă dinamică, în care cariera ar putea avansa cu paşi mari. Totuşi, drămuiţi-vă cu atenţie economiile. Vă aşteaptă nişte cheltuieli mari, neprevăzute. Nu staţi prea bine la capitolul sănătate şi stare de spirit.