Răzvan Burleanu, la antrenamentul Progresului EzerişLa mijlocul săptămânii trecute, judeţul Caraş-Severin a avut parte de o vizită-surpriză, aici venind preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care s-a oprit la Caransebeş, la stadionul din Balta Sărată, acolo unde se pregăteşte echipa Progresul Ezeriş
„O plăcută surpriză la antrenamentul echipei noastre a fost vizita delegației Federației Române de Fotbal, condusă de domnul președinte Răzvan Burleanu, însoțit de Gabriel Bodescu – secretar general al FRF, Felix Grigore – manager Departamentul Competiții FRF, Mihai Stoichiță – directorul Comisiei Tehnice a FRF, alături de domnul președinte AJF Caraş-Severin, Viorel Lolea.
Prin această vizită au demonstrat încă o dată susținerea pentru echipa noastră și pentru fotbalul județean din Caraș-Severin, o vizită prin care cei din conducerea FRF arată că rămân în continuare coechipierii noștri și ai fotbalului din Caraş-Severin. S-au purtat discuții cu reprezentanții FRF despre posibile proiecte și parteneriate, aceștia fiind foarte încântați de tinerețea lotului echipei noastre și de realizările noastre în scurta noastră istorie.
Mulțumim pentru vizită, mulțumim pentru susținere! Toate acestea ne onorează și ne dau putere să ducem proiectul Progresul Ezeriș cât mai sus!
Vă mai așteptăm pe la noi, și cât mai curând acasă, la Ezeriș!”, scrie pe pagina de Facebook a echipei care evoluează în Liga a III-a. (S. Rogoz)